2777
2789
عنوان

حق دارم فحش بدم😐

338 بازدید | 19 پست

یه کتابیو‌ دنبال میکنم‌ 

خیلی خیلی خوبه نمیشه ازش گذشت 

۴ ساله منتشر شده  تازه ۳ جلد اومده ۹ جلده هر جلدم ۲ سال طول میکشه

واسه تموم شدنش ۱۵ سال دیگه هم باید صبر کنیم 😐

به نویسنده حق میدم 

اما اخههههههه‌ من چطوری این همه سال صبر کنم😐😐😐😐😐😐

تا اون موقع فسیل شدم رفته

گوجه سبز میقولی هستم 😁🧡کاراگاه سایت 😎یک عدد کیدرامری 🐥😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش چیه😐

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟
چه کتابی هست؟ منو یاد این کتابای قطور توی کتابخونه های آیت الله که حروفاش کنار هم چنیش شدن انداختین. ...

سقوط مرگبار 

سقوط مرگبار  میتونم بگم بهترین کتابه‌ مثلش‌ اصلا پیدا نمیشه  اما حیف که خیلی طولش میدن&n ...

تو چه ژانریه

لطفاً از چنلم توی تلگرام حمایت کنید و عضو شید 😍   آی دی : shab_8_tab

کتابه رمان طوره ؟

خدا چہ قشنگ میگه :  'وﷲیعلم‌مافی‌قلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️                                                            پناه برتو که بی صدا مرامیشنوی 
سقوط مرگبار 

عه منم جلد یکشو خوندم 

اسی اگه به این نوع کتابا علاقه داری میدگارد ،جوینده وهمه آنان از خدایان بودند هم عالیههههه همشونم کتابراه جلد اولشون رایگان گذاشته

صبر،اوج احترام به حکمت خداست 🌱
تو چه ژانریه

اخرالزمانی‌ 

درباره کرومی‌ به اسم کرادنه‌ که دنیا رو در دستش میگیره‌ 

اول فکر میکردم ابتدایی‌ باشه اما بعد دیدن قلم نویسنده و 

غیرقابل پیش بینی بودنش بهش‌ علاقه‌مند شدم