2777
2789

ببین ختم قرآن خیلی خوبه 

صدقه بده 

این تاپیک هم خیلی خوبه هم برای دیگران صلوات میدی هم دیگران برات میدن ی نگاه بندازید متوجه میشی 🌺🌹https://www.ninisite.com/discussion/topic/803040/هرکی-امام-حسین-رو-دوست-داه-بیاد-واسه-ظهور-فرزندش-حضرت-مهدی-هر-روز-5-تا-صلوات-بفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باسلام به همه عزیزان🌻

ختم ۳۰۰۰۰ ذکر استغفار به نیت سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و حاجتروایی اعضا✨

چله نداریم و روزانه برای هر شخص ذکر استغفار میگیم🌺

ان شاءالله همگی از این ختم حاجتروا بشین🤍

لینک گروه

https://eitaa.com/joinchat/3955556937C1b7d51cae0

خدایا شکرت❤🌱

خیلی ممنونم یعنی ۴ شب جمعه ۴۰ بار یس بخونم؟

ن 

شب جمعه ای ک نزدیک ترین شب به نیمه ماه قمریه

شروع میشه و شب جمعه اول یک یس دوم دو و سوم س یس هدیه به حضرت عباس و چهارمین شب جمعه چهار یس به نیابت حضرت عباس هدیه به حضرت ام البنین

انشالله حاجت روا بشی و برای منم دعا کن 🙏🤍

نمازحضرت رسول محال ه نمازبخونی و حاجت ت روا نشه،،اگه خوندی من م دعاکن التماس دعا

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

ن  شب جمعه ای ک نزدیک ترین شب به نیمه ماه قمریه شروع میشه و شب جمعه اول یک یس دوم دو و سوم س ...

خیلی ممنونم 

الهی همه حاجت روا شیم من دیگه دارم روانی میشم🤲

بزنم توو نت میاره؟

اره خیلی نمازمجربیه من خوندم دوتادورکعتی ه بعدازحمد۱۵مرتبه سوره قدرمیخونی تورکوع بعدازرکوع توسجده مابین سجده سجده دوم سرازسجده برداشتی هم۱۵مرتبه سوره قدرمیخونی رکعت دوم هم همین منوال میخونی بعدتشهدوسلام میگی و ی دوخط دعاداره بعدنمازاون م میخونی وهرچی ازخدابخای بت میده چون دیگه گناهی بین تووخدا نیست

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

اره خیلی نمازمجربیه من خوندم دوتادورکعتی ه بعدازحمد۱۵مرتبه سوره قدرمیخونی تورکوع بعدازرکوع توسجده ما ...

خییییلی ازت ممنونم انشاالله همه حاجت روا شیم

خییییلی ازت ممنونم انشاالله همه حاجت روا شیم

انشاءالله   اگرخوندی یادت باشه من وهم دعاکنی من م برات ۵۰تاصلوات ب نیت ت میخونم