اول مخمر رو با آب ولرم و یه مقدار کم مثلا ۱یا۲قاشق غذا خوری مخلوط میکنم ۱۰دقیقه میزاریم تا عمل بیاد
بعد آرد و دوباره به دلخواد شکروکمی نمک نمک خیلی خیلی کم و اگه دوست داشتی میتونی کمی وانیلم بریزی
بعد مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم مخمر عمل کرده رو اضافه میکنیم یه نصف استکان روغن میریزم
یه لیوان آب ولرم رو هم کم کم به مواد اضافه میکنم تا حدی که خمیر وسط ظرف جمع بشه بعد انقدر ورزش میدی که یه خمیر لطیف داشته باشی
بزارش توی یه ظرف تمیز روش رو یه پلاستیک یا سلفون بکش
بزار ۱تا۱ساعت ونیم توی محیط آشپزخونه بمونه بعد دیگه بقیه کارایی که لازمه رو انجام بده
گاهی اوقات واقعا مثل دوناتای بیرون درمیاد اگه تمام نکات رو رعایت کن