خانوما من وزنمو دو سال پیش طی یک سال از 111 تا رسوندم به 68 تا، متاسفانه بیماری گرفتم و در پی اون افسردگی و با پر خودی وزنم برگشت رو 100 تا بازم شروع کردم طی دو ماه رسوندم به 80 تا، میرم برای 70 کیلو.... این مدت تحقیقات و مطالعه و مشاوره با پزشک و متخصص زیاد داشتم و خیلی وارد شدم ، اگه شما هم نیاز داشتین برنامه تغذیه ای خیلی ساده همراه با برنامه تمرینی در منزل برای چربی سوزی ، میدم بهتون هردو باهم با هزینه 290 تومن، بسیار هر دو اسونه و بسته به رعایت خودتون تا ده کیلو در یک ماه میتونین کاهش داشته باشین، خصوصا اگه وزنتون خیلی بالاست، در خدمتم، لازم داشتین خصوصی پیام بدین
این طور برنامه ای که تو یه ماه ۱۰ کیلو کم کنی باز ۱۵ کیلو بهت اضافه بشه که فایده نداره
والا من به دوتا از دوستام برنامه دادم یکیشون ماه اول 8 کیلو کاهش وزن داشت، ماه دوم هم 7 کیلو و بر نگشته، شما قرار نیست از غذاتون بزنید که پونزده کیلو برگرده، منی هم که وزنم برگشت بخاطر افسردگی بود، خدا میدونه چقد میخوردم
دوستم متخصص تغذیه س، کاهش دوکیلو درماه نرماله بیشتر ازاون همش ضرره، راهی ک من رفتم تمام موهای سرم ری ...
من عزیزم فقط این سری که حدود بیست کیلو کاهش داشتم نه ریزش مو گرفتم، نه شلی پوست، به شدت هم سایز کم کردم و خوش فرم شده بدنم البته بدنسازی کار کردم؛ رژیم اصولی اسیب رسان نیست، گشگی و فقر هم نمیکشه ادم، من با اینکه فقط 6 قاشق برنج دارم ذره ای گرسنگی نمیکشم، از هیچی هم نزدم پیتزا باشه همبر باشه بستنی باشه