اسی ی چی بگم امیدوار بشی؟ من عروس خالم اصلا پریود نمیشده رحمش مشکل داشته الان ی گل پسر شیطون داره
فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
اره من پریودم نامنظم بود ولی ازمایشام مشکلی نداشت . دکتر گفت نیاز به دارو نداری فقط نباید مداوم جلوگیری کنی که تشدید نشه من یه سال بعد ازدواج باردار شدم . بار دوم خیلی راحت تر بود بعد زایمان دوم پریودام مرتب شد
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
اره من پریودم نامنظم بود ولی ازمایشام مشکلی نداشت . دکتر گفت نیاز به دارو نداری فقط نباید مداوم جلوگ ...
خدارو شکر امیدوار شدم مرسی عزیزم فقط من از کجا بفهمم که مثلاً تخمک آزاد میشه یا نه؟ دیدین بعضیا آمپول آزادسازی میزنن یا عکس رنگی میگیرن بعدش باردار میشن
خدارو شکر امیدوار شدم مرسی عزیزم فقط من از کجا بفهمم که مثلاً تخمک آزاد میشه یا نه؟ دیدین بعضیا آمپو ...
اره . ولی من انجام ندادم خودش اتفاق افتاد به نظر من درگیری و استرس ذهنی توی این مورد بدتر نتیجه معکوس میده . ما اصلا بهش فکر نمیکردیم و سپرده بودیم دست خدا . تنها چیزی که دیدم دکترها در شرایط ما پیشنهاد میدن و برای منم موثر بود رابطه دو یا سه شب پشت سر هم هست . احتمال بارداری بیشتر میشه
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚