2777
2789
عنوان

رشد جنین

397 بازدید | 13 پست

سلام خانوما

هفته ۲۸ بارداری ام و خونرسانی به جنینم کم یعنی فشار شریان رحمیم یکم بالا رفته دکتر برام انوکساپارین ۴۰۰۰ هر شب نوشته کیا مثل من از هفته های من زدند و تا چند هفتگی حانلگیشون ادامه داشته لطفا لطفا اگر تجربه بدی داشتین اصلا روحیم خوب نیست ننویسین رحم کنید

من الان باردارم ازسونو اولم برام نوشته فشار رشریان رحمیم بالاست.تازه هم اسپرین هم انکسو استفاذه میکنم.لازم شد دگترت اسپرین بده بهت 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
من الان باردارم ازسونو اولم برام نوشته فشار رشریان رحمیم بالاست.تازه هم اسپرین هم انکسو استفاذه میکن ...

فکر نکنم چیز نگران کننده ایباشه چون دگترم تو سونوان تی م که دید چیز حاصی نگفت تازه خودم ازش پرسیدم .گفت منظورش اینه که باید دوتا اسپرین بخوری که شماهم داری اسپرین و انکسو استفاده میکنی فعلا همون یدونه اسپرین کافیع.الان سیزده هفته ام

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان باردارم ازسونو اولم برام نوشته فشار رشریان رحمیم بالاست.تازه هم اسپرین هم انکسو استفاذه میکن ...

آسپرینم‌میخورم عزیزم

چند هفته ای الان رشد جنین چند هفته عقبه آمپول ریه زدین؟

آسپرینم‌میخورم عزیزم چند هفته ای الان رشد جنین چند هفته عقبه آمپول ریه زدین؟

عزیز من رشدش عقب نبود چون با سونو پسرقبلیم چک کردم.البته دگتر هم چیزی نگفت که رشدش عقبه ولی تو سونوم زده بودIUGr 

من الان سیزده هفته و پنج روزم.نه هنوز کلی راه مونده برام امپول ریه اگر بخان بزنند از سی هفته به بالا اخه این امپول تاثیرش فقط تا یکی دوهفتست بنظرم

آسپرینم‌میخورم عزیزم چند هفته ای الان رشد جنین چند هفته عقبه آمپول ریه زدین؟

نهایتش مجبور شدی اسپرینتو بکن دوتا اکر معدت اذیت نیست

الکی بخودت استرس نده مگه گفتن رشدش  چقدر عقبه ؟!الان وزنش چقدره؟نهابتا زودتر بدنیا بیادم میاد بیرون خودت تپلیش مبکنی.بذار ۳۴هفترو رد کنی ایشالا که ریش کامل شده باشه

عزیز من رشدش عقب نبود چون با سونو پسرقبلیم چک کردم.البته دگتر هم چیزی نگفت که رشدش عقبه ولی تو سونوم ...

خب هفتت پایینه اما خوش موقع فهمیدن من از اول رشدش عقب بود اما خپنرسانی خوب بود تا همین یک ماه پیش الان دیگه اسپرین میخورم آنوکساپارینم میزنم

الکی بخودت استرس نده مگه گفتن رشدش  چقدر عقبه ؟!الان وزنش چقدره؟نهابتا زودتر بدنیا بیادم میاد ب ...

ایشالله ک برسونم تا اون هفته من الان ۲۸ هفتم دمتر گفت چکت میکنیم هر موقع خونرسانی دیدیم کمتر داره میشه بچه را درمیاریم 

ایشالله ک برسونم تا اون هفته من الان ۲۸ هفتم دمتر گفت چکت میکنیم هر موقع خونرسانی دیدیم کمتر داره می ...

اینشالا تا اخرش بسلامتی میری فقط خیلی بخودت استرس نده.آب انار و آب  تو اینترنت دیدم براخونرسانی نوشته بود خوبه.سعی کن هر روز یخوری