2777
2789
عنوان

موی کوتاه تا سرشانه مد شده؟

1247 بازدید | 33 پست

بچه ها خیلی دلم میخواد موهامو کوتاه کنم تا سرشونه

صورتم ظریفه ، بنظرتون بد میشه؟

موهامم لخت و صاف نیست ، مدام باید سشوار بکشم تا صاف شه.

بین دوراهی بدی افتادم ،کوتاه کنم یا نکنم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

وای منم امروز کوتاه کردم 

خیلی شیک شد🌚

حتما کوتاه کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم امروز کوتاه کردم  خیلی شیک شد🌚 حتما کوتاه کن

راست میگی ؟؟؟؟

همین قدر کوتاه کردی؟

صورتت تپله یا لاغر

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

منکه زدم پشیمون شدم😑

وای نگو توروخدا 

چرا 😔

منم همینم ،میترسم بعد پشیمون شم

من صورتم تپله موهام پف ولی پارسال اونطوری کوتاه کردم خیلی میومد بهم با یکم رسیدگی 

اره حس میکنم ب صورت تپل ها بیشتر میاد

من صورتم ظریفه کلا 

اصلا رفته رو مخم ،وسواس فکری گرفتم هی بهش فکر میکنم ک بکنم یا نکنم

اره حس میکنم ب صورت تپل ها بیشتر میاد من صورتم ظریفه کلا  اصلا رفته رو مخم ،وسواس فکری گرفتم ...

کوتاه کن قشنگ میشه بابا نهایتش بد شد موعه دیگه درمیاد 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
کوتاه کن قشنگ میشه بابا نهایتش بد شد موعه دیگه درمیاد 

لامصب در نمیاد دیکه!!!!

اینقد رشد موهام کمه ک حد نداره

من فروردین کوتاه کردم،الان دوباره بلند شده،به نظر م این فصل برای کوتاهی بهتره تابستون عرق میکردم ،با ...

من رشد موهام خیلی کنده 

برا همین میترسم

سلام گلی خوبی ببخشید بچتون دخترشدیاپسر تاپیک زده بودین

دختر شد 😍🥰😍🥰

من که اول سال زدم خیلی خوشم اومد. الان بلند شده میخوام دوباره بزنم.

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
من که اول سال زدم خیلی خوشم اومد. الان بلند شده میخوام دوباره بزنم.

صورت من لاغره شبیه موش آب کشیده نشم