2777
2789
عنوان

موی کوتاه تا سرشانه مد شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1247 بازدید | 33 پست

آخی عزیزم شما که شوهرت بیماری عجیب غریب داره میخوای چیکار موهات از سرشونه باشه یا کوتاه.حالا اشکالی نداره بلکه ام توجه کنه بهت

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
آخی عزیزم شما که شوهرت بیماری عجیب غریب داره میخوای چیکار موهات از سرشونه باشه یا کوتاه.حالا اشکالی ...

باز هست شوهر من ک توجه کنه 

تو رو که با در کونی انداخته کف خیابون ،داری طلاق میگیری بیای حاشیه نشین کرج بشی ،

ای کوپن قزی 😂😂😂😂راستی تاحالا تهران اومدی ببینی منطقه ۷ کجاست،؟؟

برو همون آبدارچی باش ،ب آشناهام میگم چون بدبختی ارتقات بدن، 

راستی اگر روند درمان خوب پیش بره ،یه جایزه پیش من داری ،بازدید از برج میلاد....کوپن قزی کوچولو😁😁😁

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز هست شوهر من ک توجه کنه  تو رو که با در کونی انداخته کف خیابون ،داری طلاق میگیری بیای حاشیه ...

والا شوهرت یه چیزی میبینه ازت محل سگت نمیده نه تنها وحشی هستی که احمق هم هستی اون تاپیکت که خوندی برا من نبوده اصلا بیمار روانی🤣 حالا اشکال نداره دلت رو خنک کن من تو خونه زندگیم هستم"ایت هورین کاروان سوری"🖕🤣 از خونه داری روانی کرده پاچه مردم رو میگیری خلا عاطفی شوهر ندیده گلم والا همه شوهر دارن معلومه خودتو انداختی به شوهرت ها همش فکر میکنی فقط تو شوهر داری😝 تو آشنا داری یه فکری به حال خودت میکردی دنبال توجه‌گرفتن نبودی شش تومن بندازت جلو پات ایتین قیزی کوپه که باباته ژن هاری ریخته برات🥸 ریختی تو همه تاپیکام بیکار عزیز موجبات خنده امون رو فراهم کردی دلم سوخت برات🧟‍♀️ هری چخه😄

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
والا شوهرت یه چیزی میبینه ازت محل سگت نمیده نه تنها وحشی هستی که احمق هم هستی اون تاپیکت که خوندی بر ...

چی میگی کوپن قزی ،بخدا اگر تا اخر خونده باشم🤣🤣🤣🤣

فقط میدونم تحت فشار شدید مالی و روانی و در آستانه جدایی هستی ، برات کمک میفرستم عزیزم ،حداقل کمی مرخصی بگیر ، میدونم نداری حتی بخوری ، ولی اونقد کلفت بودی و کر و کثیف و عین مردها بودی ،زنانگی نداشتی ک شوهرت داره طلاقت میده ، اشکال نداره فقط صیغه اینا نشی خواهشا که حال مردها رو بدتر میکنی 😆

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️