2777
2789
عنوان

ببخشییییید کمک

25 بازدید | 7 پست
سلام خانما. واسه دخترم جو دو سر خریدم. که تو غذاش استفاده کنم. ولی پوست داره.. چند ساعت تو آب کردم ولی پوستش جدا نشد. چهار ساعتم پختم ولی اصلا قابل استفاده نبود. چی کار کنم؟ چطوری پوست کنم؟شما چطوری استفاده می کنید؟
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای آره. اصلا نمیشه. من شهر کوچیکم. اینجا زیاد پیدا نمیشه. ب زور همینو پیدا کردم
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
نوزاد من الان 2 ماهشه.روزای اول بعد از زایمان به دلیل نوک نداشتن سینه و کم بودن شیر و موفق نشدن در روش های مختلف جهت سیته گرفتن نوزاد و کم شدن وزن نوزاد مجبور شدم نوزادم رو با شیر خشک سیر کنم. در یک ماه اول شیر خودمو میدوشیدم و با شیشه بهش میدادم چون با قاشق همشو میریخت بیرون و چیزی درون دهانش نمیرفت و همش گرسنه بود. بعد از یک ماه .پنج روز سینه گرفت و ما کلی خوشحال شدیم و روز ششم دوباره نگرفت تا الان که دو ماهش شده است. وشیر من هم خیلی خیلی کم شده است در حدی که فکر میکنم نمیشه دوشید. چکار کنم؟ به نظرتون امکان داره بازم سینه بگیره؟ چوار کنم شیرم زیاد بشه.من تو این مدت با شیر خشک تغذیش کردم.تورو خدا کمکم کنید؟!؟!