دخترم متوسطه اوله امسال میش یکی نشسته دختر درسش خوبه اول سال خوشحال بودم کنار دستیش دختر درسخونیه ولی باورم نمیشد انقدر بیتربیت و بیفرهنگ هست میگم دوستتو عوض کن میگه من تو دوست یابی ضعیفم خیلی ناراح
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
ول کن . الان همه بچه ها بی ادبن. پسر منم تعریف میکنه که با همدیگه چه جوری حرف میزنند من شاخ درمیارم. ولی خواهر شوهرم دبیره. از دهه هفتاد کار میکنه. میگه اصلاً بچه های حالا با قبلأ قابل مقایسه نیستن
دست بچه های زیر سیزده گوشی بدن بتر از این بار نمیاد
کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم. میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتیببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
دختر من هنوز تو مود باب اسفنجی و دختر کشفشدوزکیه میشه صلوات بدید دخترم سالم بمونه
دختر منم کلاس چهارم از اول درباره یه مسایلی باهاش صحبت کردم امد بهم گفت مامان چند نفر هم سن عمو(دخترم میگفت یعنی سنشون بالا بود) امدن کتاب خونه را درست کنن بچه ها میگفتن اون کراش منه یه نفرشون حتی براش گریه میکرده خیلی دورهزمونه بدی شده
اینا یه گروهن زنگ تفریح هام با هم بیرون میرن تیکه ولام همشون اینه ببخشید قسمت خصوصی اندام مردها اونی ...
😐😐ووااایی
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
حالا جالبش اینجاست میکم ناظم هاتون این حرکات نمیبینن چیزی بگن میگه نه براشون مهم نیست اون روز داشت رد میشد تو حیاط بچهها فحش رکیک دادن نشنیده گرفت رفت فقط یه دفتر دستشه اسم اونایی که نقنعه سرشون نیست مینویسه