2777
2789

نزدیک دو ماهشه

یا باید خواب باشه یا رو پا یا تو بغل

وگرنه گریه گریه

چیکار کنم

خسته شدم

دو سه هفته س اینطوریه

اوایل که همش خواب بود

بغل هم نکردم که بگم بغلی شده

اخیییییی گوگوله پسره ؟

من با یک میسو زندگی میکنم که بهم گفت که: ازت خواستم از زندگیم بری و پیشرفت کنی !چرا زندگی مو با خودت بردی :) فهمیدم که من پدری داریم یک میسیو هست..:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزاد منم از حدود ۲۰روزگی تا آخر دوماه اینجوری شد ینی صبح ساعت ۵ بیدار میشد تا ۱۱ شب که  بخوابه تازه باید سرپا بغلش میکردم می‌نشستم گریه میکرد از ماه سوم خوب شد .من ۳_۴بار دکتر بردم ولی میگفتن مشکلی نداره .کل روز بیدار بود ‌.میگفتن نوزاد باید ۱۷ ساعت بخوابه نوزاد من ۶ ساعت می‌خوابید. دعا کن برا تو هم خوب بشه .من افسردگی هم گرفته بودم خدا میدونه چی بر من گذشت 

الان سه ماه و نیمه است

اخر شبا آره ولی روزا خوب میخوابه تو بیداری پدرمو در میاره تو بغل هم ساکت و آروم

خوبه باز می‌خوابه ازمن نمیخوابید اصلا فقط ۶ ساعت شبا می‌خوابید اونم من باید دوسه بار بیدار میشدم شیر میدادم

خوبه باز می‌خوابه ازمن نمیخوابید اصلا فقط ۶ ساعت شبا می‌خوابید اونم من باید دوسه بار بیدار میشدم شیر ...

ولی چه خوابیدنی دیشب پنج صبح خوابید منم پنج خوابیدم تا هفت چون بچه مدرسه ای دارم دیگه نخوابیدم داغونم از بی خوابی

روزها میخوابه گاهی اونم چی رو پام

ولی چه خوابیدنی دیشب پنج صبح خوابید منم پنج خوابیدم تا هفت چون بچه مدرسه ای دارم دیگه نخوابیدم داغون ...

ببین براش ی بانو ج بگیر   خیلی خوبه 

تکون میده بچه رو. بقیه. چیزاش نرماله.  مثلا الرژی نداشته باشه خدایی نکرده  چون بی قراری شبانه یکی از علائم الرژیه مثلا دفعش نرماله اگزما نداره رفلاکسش زیاد نیس 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بعد  بزارش تو کریر  امتحانشم  بکن قشنگ.  بچه ایی ک رو پا بخوابه کریر رو قشنگ دوست داره 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم