2777
2789
عنوان

کمک.دنبال دوتا دعا میگردم

16286 بازدید | 30 پست
سلام. من دنبال دوتا دعا میگردم. 1- دعایی که وقتی کسی خانه جدید خریده و زمانی که میخواد بره تو خونه ساکن بشه.برای اینکه خونه براش خوش یمن و پربرکت باشه. 2- دعای برای اجاره رفتن سریع منزل. دوستان ممنون میشم اگه کسی میدونه کمکم کنه. اخیرا هردو دعا رو دیدم و جایی سیو کردم. ولی هرچی میگردم پیداشون نمیکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نسرین جون برا فروش من این دعا رو تو نت دیدم ذکری شگفت جهت خانه و کالایی که به فروش نمی رود چنان چه مدت هاست که دارای کالا یا زمین و ملک و یا خانه و حتی باغ و مغازه ای هستید که به فروش برسد دعای زیر را بعد از اتمام نماز جمعه بنویسید و در میان کالا و یا … که به فروش نمی رسد پنهان کنید باذن الله مشتری از غیب پیدا خواهد شد. بسم الله الر حمن الر حیم یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا ایها الانسان ما غرک بربک الکریم الذی خلقک فسواک فلان بن فلان یا الله یا شکیکفی یا قاهرو یا مغنی یا رزاق یا باسط یا الله