2777
2789
عنوان

بنظرتون خیانته؟؟؟؟

1047 بازدید | 37 پست

یه خانمی به شوهرم پیام داده بود میگفت ازت خوشم میاد یکی دو‌بار دیدمت از دور شمارتو از یه آشنا گرفتم حتی اسم شوهرمم میدونست ..شوهرمم کنجکاو شده بود ببینه کیه ..دختره عکس هم فرستاده بود .خیلی به روز ‌‌و خوشگل بود ..یکم صحبت کرده بودن شوهرم بهش گفت دیگه دارم میرم خونه زن‌و‌بچم‌ منتظرن فعلا خدافظ..فردا صبحش دختره از خودش عکس داده بود در حال ورزش ‌گفته بود صبح بخیر شوهرمم ج داده بود سلام خدا قوت!!! بعدش دوباره پرسید نگفتی کی‌شمارمو‌داده دختره هم گفت ول کن حالا بعدا میگم یه عکس از شوهرم خواسته بود شوهرمم فرستاده بود (توی سرچ گوگلشم دیدم همزمان همون ساعت داشته داستان شهوانی هم میخونده )تا شبش همزمان هم اس‌میدادن هم چت از روزمرگی ها میگفتن .دختره بهش گفته بود باهم باشیم خونه مجردی هم دارم میتونیم هر‌ از گاهی اونجا همو ببینیم زنتم نمیفهمه ..شوهرمم گفته بود نه متاهلم ‌‌نمیشه و فلان..اما همچنان با دختره چت می‌کرد ..بعدش دختره یه عکس از خودش داده بود شوهرم میگفت چهرت‌ نشون میده آروم و‌ساکتی خوبی .بعدش بهش گفته بود دارم میرم خونه پنجشنبه جمعه خونه ام پیام نده شنبه بده ..

دیگه منم طاقت نیاوردم و شوهرمو جر‌ دادم ..پررو پررو میگه نیتم بد نبود نمیخواستم دوس‌ بشم میخواستم‌ ببینم کیه ..اصلا نمیتونم ببخشمش😭

‍ ‏🙆🏻‍♀زن خوشگل و خوش اندام بودن مرد رو نگه نمیداره وگرنه به جنیفر لوپز خیانت نمیشد،

بچه ام مرد رو نگه نمیداره وگرنه به شکیرا خیانت نمیشد،

پول هم مرد رو نگه نمیداره وگرنه به بیانسه خیانت نمیشد،

❌تنها چیزی که مرد رو نگه میداره مردیه که تصمیم گرفته خودش رو نگه داره! تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اینجوری که این زنه افتاد بود دنبال شوهرت همون زود فهمیدی خدا رو شکر کن وگرنه اینهمه گفته من زن دارم و متاهلم و فلان بازهم داشته با عکس و خونه مجردی و ...تحرکیش میکرده ،شوهرت که یکم لغزش کرده حواست باشه به زندگیت این زنه خیلی ادم کثیفیه 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
خیانت کرده مگه نه؟؟؟

ببین همین ک زود فهمیدی خیلی خوبه، یکاری کن زیر چشش بیاد شوهرت و هرجوری ک میدونی قلقشه حالیش کن ، اون زنیکه رو هم پاره کن تهدید کن بگو آمارتو دارم میام آبروتو میبرم 

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...