2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممممم چه خبر

قربونت برم اجی رفتم ازمایش خداراشکر بتا اومده بود بالا الان تو پنج هفته ام 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️
عزیزمممممم چه خبر

اجی تو همه حس هات راجب من درست بود حتی پایین بودن بتام حالا که همه چی و زدی تو خال به نظرت جنسیت بچم چیه ؟ 

جانی که داشتم من ، شد محوِ عشقِ جانان 🩷 دختر قشنگم جانان مادر به زندگی من و بابایی خوش اومدی 💋😍 ۱۴۰۳/۳/۱۹ ثبت تولد ثمره عشقمون ❤️

[QUOTE=315626472]قربونت برم اجی رفتم ازمایش خداراشکر بتا اومده بود بالا الان تو پنج هفته ام [/وااااای که چه قدرررر خوشحال شدم    ایشالا نی نینو واست نگه داره 

تو بگو بهشت کودومه؟!tatal
اجی تو همه حس هات راجب من درست بود حتی پایین بودن بتام حالا که همه چی و زدی تو خال به نظرت جنسیت بچم ...

عزیزم فک کنم دخملع بازم بگو چیا می خوری تا بگم

تو بگو بهشت کودومه؟!tatal

اخه اون روز بهم گفتی پسره 

اصن هوس اینا ندارم از شیرینی متنفر شدم با این که خیلی دوست داشتم تهوع هم اصلا ندارم