دوستم دیروز خونمون بود نزدیک 4ساله عروسی کرده شوهرشم فامیلشه حالا میگه شوهرم نه محبت میکنه نه چیزی برام میخره نه احتراممو داره پیش فامیلا نه منو مسافرت میبره نه پارکی میگه تو این 4سال یه شاخه گل برام نخریده. میگه حتی تو این 4سال یه گرم طلا هم برا من نخریده میگه فقط کارش اینه بره سرکار بیاد بشینه جلو ماهواره تا وقتی خوایبش. ببره. میگه واقعا به محبت نیاز دارم منم گفتم خو طلاق بگیر گفت خودت خبر داری چند بار خواستم طلاق بگیرم خانواده ها نزاشتن میگه با یه پسر 2سال پیش در حد چت فقط رابطه داشتم الآنم ابراز پشیمونی میکرد خیلی ناراحت بود طفلی. بنظرتون چه حرفایی بهش بزنم که آروم بشه خیلی پریشون بود خودشو سر زنش میکرد میگفت تقصیر شوهرم بوده که من این کارو کردم چون همش ولم میکرده میرفته جاهای دور برا کار بعد وقتی ام برگشته همه ی پولاشو با پسرا خرج کرده میگه حتی یه جورابم برام نمیورده بنظرتون حقش بوده که رابطه داشته ولی در حد چت
یعنی چی که خانوادهها نذاشتن مگه بچهاس یا زندانی که بدون اجازه خانواده نتونه
به هرحال خیانت بوده اینطور که من متوجه شدم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قضاوت نمیکنم انسان جایزالخطاست ولی وقتی تو یه خونه هستن بهتره حرمت همو نگه دارن اول با شوهرش صحبت کنه مشاور برن اگه شوهرش رفتاراشو بهتر نکرد همون باید طلاق بگیره دیگه .حالا ارتباطم بگیره با یکی تا چند وقت پنهان میومونه به نظرت بالاخره لو میره ولی طلاق بگیره خب شانش ازدواج مجدد داره برای خودشم بهتره
خانواده ها مطلع این اوضاع هستند و سعی بر نگه داشتن
اینا کنار هم دارند ؟؟؟
در هر صورت خیانت هیچ توجیهی ندارد
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
😐😐والا حالا کاری به بقیه چیزا ندارم ولی اگه جاش بودم با همچین شوهری زندگیو واسش جهنم میکردم هر روز دهنشو سرویس میکردم ،والا زندگی که داره با بی محلی به محبتی یک نفر پیش میره و خراب میشه حداقل دو طرفه بشه نه فقط یکی آسیب ببینه
بخدا منم بهش میگم طلاق بگیر پدرش فوت شده میگه برادرم گفته میکشمت چند بار که برا قهر رفته بود وحشیانه ...
وای نمیدونم واقعا چی بگم
چون خیانت پنهان نمیمونع زندگیش از این جهنم تر میشه
بلاخره باید با همسرشو از طریق مشاور بسازه
یا اینکه مال اموالی شغلی چیزی دست و پا کنه طلاق بگیره
بره مستقل بشه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍