2777
2789

تو دوران آشنایی با پسری که میگه قسمتی از حقوقم رو  روزانه جمع میکنم و  وقتی مبلغ قابل توجهی شد هر ماه تو یه روز خاص میبرم بین کارگرای روزمزد که  صبح ها یه جای به خصوص  شهر جمع میشن(بیشتر بین پیرمرداشون) تقسیم میکنم

ازدواج میکنین؟

میگه بهترین حس دنیا تو اون لحظه که پولو میدم به من منتقل میشه!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دلت مثل خودشه وگرنه حرص میخوری از دست و دل بازی برا دیگران

حتما بخشش و کمک حال اون آدمو خوب میکنه 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

فکر می‌کنم شما بارها این تاپیک رو زدید و گفتید رفتارای عجیب دیگه‌ای هم داره فکر می‌کنم اینجا به جواب نمی‌رسید حتما با یه مشاور حرف بزنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

خب منم هر ماه در حد وسعم که کمه البته ، واسه یه زن بیوه که بچه ی بیمار داره واریز میکنم. تا حالا ندیدمش اما مامانم از مسجد میشناسش

مشکلش چیه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

اگردراین حد ثروتمند هست که می‌تونه بخشی ازحقوقش رو انفاق  کنه مشکلی نیست ولی اگر بخواد ازخودش و خواسته هایش بزنه خب مسلما موافقت نمیکنم 

چراغی که به خونه رواست به مسجد حرامه

اگردراین حد ثروتمند هست که می‌تونه بخشی ازحقوقش رو انفاق  کنه مشکلی نیست ولی اگر بخواد ازخودش و ...

شاید حقوقش کم باشه و ماهی دویست سیصد بده ، این برکت به زندگیش میاره . خرج مریضی کمتر میکنه

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

خیلی هم عالی

شوهر منم از این کار ها زیاد میکنه با تمام وجودم بهش افتخار میکنم نمونش پول توی بانک بود سودش می‌گرفتیم داد به یه نفر خونه بخره دیگه اون سود ما نمیگیریم ولی خوشحالیم که یه نفر از غصه مستاجری نجات پیدا کرده

اشهد ان علی ولی الله