2777
2789
عنوان

اعتیاد به موبایل

320 بازدید | 33 پست

معتاد گوشیم

شبا نمیتونم بذارمش کنار

بذارم کنار باز ناخودآگاه میرم سراغش

مثل وقتایی که الکی میرم سر یخچال بعد یادم نمیاد واسه چی اومدم😑

همینطور بی دلیل ، بعد هم خودمو باهاش مشغول میکنم تا وقتی دیگه خسته بشم و حس کنم دارم کور میشم و باید بخوابم که یا نزدیک صبحه یا خود صبح 🤦

چند ماهی میشه خوابم به هم ریخته

به همین دلیل علاوه بر کسالتی که در روز دارم و کاهش انرژیم ، حس میکنم بدنم هم ضعیف شده

راهکاری دارید؟ 🥲

مال خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو هستم منتطر راهنمایی ام،تازه امشب داشتم فکر میکردم گوشی رو بزارم کنار و یکم به زندگیم برسم ...

خیلی بهم لطمه زده

یکیش اینکه کلاسای دانشگامو خواب میمونم 🤦

مال خودت باش
خیلی بهم لطمه زده یکیش اینکه کلاسای دانشگامو خواب میمونم 🤦

من مثلا خونم بهم ریختست اصلا یوقتایی اعصابم بهم میریزه از اینستا حالم بهم میخوره ولی بازم میرم

قدرت واقعی مرد به اندازه لبخند زنی هست که کنارشه
منکه عصر خوابیدم  کلا نمیتونم بخوابم بخاطر شرایط بدنیم اخرش نمیدونم چجوری یهو خوابم میبره

خواب عصر خیلی بده مخصوصا پاییز و زمستون

اگه کلا گوشی نداشتم فکر میکنم خیلی حالم بهتر بود حتی اگه باعث سختیم میشد

مال خودت باش
خواب عصر خیلی بده مخصوصا پاییز و زمستون اگه کلا گوشی نداشتم فکر میکنم خیلی حالم بهتر بود حتی اگه با ...

همه خوابین خب منم انقد تنها موندم اخرش خوابم برد تازه میخواستم نون بپزم اونم دیر شد 🥴

بدون گوشی نمیشه که یا اگه میخواین یه مدت گوشی ساده استفاده کنید

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤