2777
2789
عنوان

پرایدوانت برای دختر بده؟

533 بازدید | 19 پست

سلامم خیلی خیلی تلاش کردم پول جمع کردم ماشین بخرم اما متاسفانه نشد سواری صفربخرم براهمین پراید وانت ثبت نام کردم حالا خانواده هی مسخره میکنن من فقط صفرمیخواستم اونم خودم جابجاشم مگه بده برا دختر پراید وانت داشته باشه اما دارن مسخرم میکنن شما سوارمیشین؟

زندگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به نظر شخصی من:

به خودیِ خود بد نیست 

تلاش و اراده‌ی خوبت رو میرسونه💗

از لحاظ واقع: در عُرفِ جامعه جا نیفتاده و این رو هم درنظر بگیر که احتمالاً مورد تمسخر دیگر افراد هم قرار بگیری، پس درصورتی که حرف دیگران روت تأثیر منفی نمیذاره روی خریدش فکر کن❤️

آخه چشه خب صفره بهترازاین بود سرم کلاه بزارن دلال ها توسایت سایپا ثبت نام داره 

وقتی اومد بفروشش با قیمت خوب یچیز دیگ بردار 

کدوم‌ شهر زندگی میکنی که فکرکردی اینقدر فرهنگ‌‌مردم بالاس که لقب نذارن‌رو ادم؟ اونم دختر!

حالا صفر نباشه نمیشه؟ در حد نو بردار

نبخدا آخه مشکلش چیه😔

نکنی این کار رو

مردم میبینن فکر میکنن نون آور خانواده ایی از رو اجبار سوار میشی بار میبری، میاری

اصلا عرف نیست

مگر اینکه تحویل گرفتی درجا بفروشیش یه ماشین خانما تر مثل کویک یا ساینا بخری

خدایا صدایت میکنم چون در این دنیا دیگر صدا به صدایی نمیرسد،اما تو شنوایی
وقتی اومد بفروشش با قیمت خوب یچیز دیگ بردار  کدوم‌ شهر زندگی میکنی که فکرکردی اینقدر فرهنگ‌‌مر ...

اهوازم انقدر رفتم دنبال ماشین درحد صفر حتی با کارشناس هم سرم کلاه گذاشتن کاربه شکایت رسید دیگه خسته شدم گفتم فقط صفر

زندگی