2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم ک نزدیک عروسیمونه و شوهرم خیلی تحت فشار اما مثلأ امروز خاستیم بریم خونه رو تمیز کنیم با خواهرام همش زورش میومد مواد شوینده بخره قرار بود کارگر بگیره نگرفت خلاصه حساب ی قرون دو هزارم داره البته خودش اصلأ اینجوری نیست مادرش نمیذاره حالا خواهرم میگه چوب پرده باید رو خونه باشه وقتی نیست داماد باید بخره بزنه مادرشوهرمم بامن دعواش شده ناجور منتظر ی آتوعه ک حمله کنه همش کرم میریزه تا من صدام دربیاد حالا ب نظرتون از حقم دفاع کنم یااینکه ارزش نداره و خودم بخرم فکر کنم ۲۰۰/۳۰۰تومن بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته باید رو خونه باشه ولی با شرایطی ک تعریف  کردی اصلا ب شوهرت نگو خودت برو بخر بی منت

راستی خرید اون لوارم شوینده و تمیز کردنش پای خودته و هرینشم با خودته 

اول کاری بهتره خودت هزینه کنی تا مادر شوهر و خواهر شوهرت دشمنت نشن برا پول ناچیز شوینده

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

پس همسرت دهن بینه مادرشه خوب فکراتو کن بعد از ازدواج میتونی تحمل کنی.چوب پرده واقعا ارزش نداره اگر‌همسرت خسیسه ببین میتونی اینا رو تحمل‌کنی.بخاطر خواهرت و مادرش و ... رابطتونو اگر عشقی‌هست خراب نکنید