2777
2789
عنوان

خدامرگم بده این حرکت نصف شبی یعنی چی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 230 پست
اینجوری که به قضیه نگاه کنیم خوب دلیلی نداره پیامای شما به چه دردش میخوره ولی یکم متن پیاما مشکوکه
خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت
دخملکم 10 فروردین همزمان با اذان ظهر وارد زندگیمون شد و شیرینی زندگیمون رو با قدمش هزاران برابر کرد.....خدا جونم بازم شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم همین که خودش میگه باشه و کار خودش نبوده.... والا توی این برنامه ها و فضای مجازی هر چیزی امکان پذیره...این یه عیبببببببب خیلییییی بزرگه
دخملکم 10 فروردین همزمان با اذان ظهر وارد زندگیمون شد و شیرینی زندگیمون رو با قدمش هزاران برابر کرد.....خدا جونم بازم شکرت

یعنی ممکنه که راست بگه و خودشم قربانی شده باشه

شاید کسی ت ل گرام اون خانم رو روی گوشی خودش نصب کرده باشه. بعدشم از طرف اون خانم پیام داده به شما که اگه شماهم کد رو براش میفرستادی میتونست ت ل گرام شما رو هم روی یه گوشی دیگه و یا روی لپ تاپ نصب کنه. ولی احتمالا برادر اون خانم از قسمت سیتینگ متوجه شده که ت ل گ ر ا م خواهرش بجز گوشیش روی چیزی نصب شده و غیرفعالشون کرده.
اگ خودشم هک شده بوده پس چرا اول گفته سارگل جون کدوم کد؟؟ و اظهار بیخبری کرده بعد یهو گفته من نبودن یکی دیگه فرستاده و اینا ینی سریعا درعرض ی دقیقه فهمیده هک شده بوده و داداشش تندی خلش کرده؟؟ ضمنا اون اصرار اولی ک کد میخواسته حسسسس میکنم خانوم نبوده .اصرارش ی جورایی مشکوکه بنظرمیاد اقا باشه ممکن نیس کار شوهرش باشع؟؟؟
خوش باش که هر که راز داند, داند که خوشی خوشی کشاند ... شیرین چو شکر تو باش شاکر, شاکر هر دم شکر ستاند
آره خوندم سارگل جان.ولی باز نمیشه صد در صد چیزی گفت.همه چی پنجاه پنجاهه.ولی باز با شناختی که ازش داری میگی بهش نمیخوره شاید راست گفته احتمالش هست
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
برو قسمت Setting بعد privacy and security بعد Active sessions بعد روی عبارت قرمز رنگ بزن که نوشته Terminate all other sessions اینو که برنی ت ل گ ر ا م شما روی هر دستگاه دیگه غیر از گوشیت نصب شده باشه حذف میشه و مجددا به کد نیاز داره.و کد هم فقط به همین گوشیت که سیم کارتت روشه میاد
من نمیدونم کسی که حک شده باشه اگه کسی که حکش کرده با کانتکت فرد حک شده چت کنه اونذفرد حک شده خودش نمیفهمه؟؟؟یعنی تو گوشیه خودش چتهای اون طرف نمیاد ؟
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
مردم میرن سایت فلان بانک و سازمان هک میکنن اونوقت ملت ما اینقد بیکارن ک میان تل..زن و مرد فک فامیل هک میکنن ماشالا ب این فرهنگ و تمدن ۲۵۰۰ سالمون
خوش باش که هر که راز داند, داند که خوشی خوشی کشاند ... شیرین چو شکر تو باش شاکر, شاکر هر دم شکر ستاند