2777
2789
عنوان

خدامرگم بده این حرکت نصف شبی یعنی چی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 230 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم من؛سلام عزیزم خوبی؟ ممنون میگم این پیام انگلیسی ک تل گ رام میده اگه برای تو هم اومده بفرس ببینم چیه؟؟؟ من؛کدوم؟؟؟برای من چیزی نیومده؟ تل گرام میفرسته اگه داشتی بفرس ببینم چیه. من؛باشه نگاه میکنم.راجع ب هک و ایناس.،؟ ن ندیدم. من؛این ی کده ک باهاش تل گ رام رو هک میکنن. چی بفرست ببینم. من؛تل گرامم هک میشه. وااااا خب مگه چی داری بفرست نشونم بده دیگه. من؛این کد رو بزنی تلگ رامم هک میشه.... دیگه انلاین نبود منم اومدم نی نی سایت حالا این ک مینویسم بعد از انلاین مجددشه
چرا فکر میکنی حتما خودشه.کس دیگه ای هم بود همینطوری گول میزد دیگه
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
کلا مشکوک بود ولی اون جمله که «وا مگه چی داری ، بفرست نشونم بده» خیلی ناجور بود.. البته امیدوارم اشتباه شده باشه...
خدایا هزاران هزاران مرتبه شکرت
دخملکم 10 فروردین همزمان با اذان ظهر وارد زندگیمون شد و شیرینی زندگیمون رو با قدمش هزاران برابر کرد.....خدا جونم بازم شکرت

دوستان اینکار اسمش هک کردن نیست!
من ت ل گرامم روی دو تا گوشیم و لپ تاپم نصبه و این رو با کدی که به گوشیم که سیم کارت روشه انجام دادم. البته همه اینو بلدین ولی این رو هک کردن نمیگن!
ابن یکی از اپشنهای ت ل گرامه.برعکس واتساپ.

ولی خوب مشخصه که فامیل دوستمون میخواست از این مطلب بهره ببره و به پیامهاش دسترسی پیدا کنه.
خدا رو شکر که رمزی که به گوشیش اومد رو برای فامیلش نفرستاده
من؛اون کد رو واسه چی پخای؟؟؟ اون؛کدوم کد؟؟؟ من.اگه میخای تل گرام نصب کنی باید شماره خودتو بدی. با منی سارگل جون؟کد چی؟ منم اسکرین شات و پیاماشوفرستادم واسش اون نوشته سارگل جان شرمتده من هک شده بودم عزیزم من اینا رو نفرستادم... دوباره نوشته؛؛؛ اگه ی موقع چنین متنی واست اومد این کار رو اصلا نکن.منم اشتباه کردم.این من نبودم این پیغامو دادم.خوشبختانه داداشم زود فهپید درست شد.بازم ببخشید....و تمام
بهارم درست میگه..هر کی بود اینجوری گول میزد البته کسیه که یکمی مبتدیه..حرفه ای نشده ...
دخملکم 10 فروردین همزمان با اذان ظهر وارد زندگیمون شد و شیرینی زندگیمون رو با قدمش هزاران برابر کرد.....خدا جونم بازم شکرت

یعنی خودش هک شده ..حالا اون که هکش کرده میخواسته شما رو هم هک کنه؟ اینجوری میشه بچه ها؟ از اون طرفم میگه زود فهمیدم ..یعنی اخر هک شده بود یا نه؟