2777
2789
عنوان

خدامرگم بده این حرکت نصف شبی یعنی چی؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 230 پست
کدوم فرهنگ ستاره جون؟؟؟؟هرچی جلوتر میریم عوض اینکه فرهنگمون بره بالا پس رفت میکنه.درواقع الان فرهنگی نداریم که.داره نابود میشه
آدما با بعضى حرفا ، با بعضى رفتارا سردت میکنن! بى حست میکنن ، دهنتو میبندن... بعد میگن نیستى! ساکتى! سرد شدى! حرف نمیزنى! مثل قبل نیستی.. ...
اره والا .هررررچیزی ک ی عمر تو گوش ما خوندن برتری ما نسبت ب غربه الان پسرفت کردیم .از امنتیتمون .از اوضاع اقتصادی .از شان و منزلت زنهامون .از سربراهی بچه هامون ...همه چی خدا بانیشو لعنت کنه ک دارن جامعمونو ب تباهی میکشن
خوش باش که هر که راز داند, داند که خوشی خوشی کشاند ... شیرین چو شکر تو باش شاکر, شاکر هر دم شکر ستاند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن دیگه سارگل جون اگ تو قسمت اکتیو سسشن فقط اون بالا مشخصات گوشی خودته و پایینش قرمزه رو نداره ینی الان تلگرا مت فقط رو گوشی خودت نصبه و هک نشدی
خوش باش که هر که راز داند, داند که خوشی خوشی کشاند ... شیرین چو شکر تو باش شاکر, شاکر هر دم شکر ستاند
وااا شوهرتو کی هک کرده؟! شایدم ی تلگ رام دیگ رو تبلتی لپ تاپ چیزی یا محل کارش داره
سارگل اون ک من گفتم منظورم این بود ک شاید همین تلگر امشو مثلا رو سیستم محل کارش داره .همین
سلام بچه هامن میتونم گوشی شوهرموهک کنم
باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....