2777
2789

باردارم اصلا نمیتونم سرپا وایسم ظرف شستن هم برام خیلی سخته میخام اقساطی ماشین ظرفشویی بگیرم ولی تو مارکش موندم چکار کنم البته اینم بگم الجی و بوش رو نمیتونم بخرم،اسنوا،دوو،کندی،لایف،زیرووات،پاکشوما ازین مارکها کدومشو دارین؟اصلا راضی هستین

فروشنده بهم گفت کندی بهتره ولی موندم چکار کنم اقساطی هم ک تقریبا۷،۸تومن میکشن رو قیمت ولی خب چاره ای ندارم نقد نمیتونم بخرم

ی نفر بهم گفت مارک ظرفشویی فرقی نداره چی باشه فقط باید درست استفاده کنی ازش و آشغالی داخلش نره

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂

شارپ دارم خوبه

جی پلاس هم مامانم داره خوبه

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بوش دارم راضیم ۴سال پیش گرفتم خدا پدر ومادر کسی ک ماشین ظرفشویی اختراع کرد بیامرزه اگ نبود من الان هلاک شده بودم.

ولی الان بقول خودتون نمیشه بوش الجی خرید چون بشدت گرونن

من لباسشوییم اسنواست راضیم ده سال دارمش حالا ماشین ظرفشوییش نمیدونم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
من بوش دارم راضیم ۴سال پیش گرفتم خدا پدر ومادر کسی ک ماشین ظرفشویی اختراع کرد بیامرزه اگ نبود من الا ...

اتفاقا خواهرمم لباسشوییشو داره راضیه ولی نمیدونم ظرفشویی چجوریه

اسنوا از طریق معرفی ب بانک و وام دادن محصولاتش رو میفروشه ولی نمیدونم اسنوا بخرم یا اینکه برم با جایی ک شوهرم قرارداد داره کندی بخرم

به‌نظر‌من‌توی‌تاریخ‌به‌غیر‌از‌سقراط‌وبقراط‌یه‌نفربه‌اسم‌حبه‌ی‌مقراط هم بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده😁منم به یادش اسم کاربریمو گذاشتم حبه‌ی‌مقراط که لااقل ی نامی ازش بجابمونه😂
بوش دارم خیلی راضیم، آشغال هم زیاد توش میره 😐، چند وقت یه بار سبدش رو میشورم دوباره تمیز میشه 

خیلییییی گرونه😔

اتفاقا خواهرمم لباسشوییشو داره راضیه ولی نمیدونم ظرفشویی چجوریه اسنوا از طریق معرفی ب بانک و وام دا ...

فکراتو بکن ببین کدوم به صلاح

ایشالا به دل خوش بخری واستفاده کنی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اتفاقا خواهرمم لباسشوییشو داره راضیه ولی نمیدونم ظرفشویی چجوریه اسنوا از طریق معرفی ب بانک و وام دا ...

منم تردید دارم برا خرید .‌میگن رنگ قاشق و لیوان و قابلمه ها رو تغییر میده منم بشدت رو این چیزا حساسم