الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی با لیسانس بخوای بری اونور ارشد بخونی بازم نمیتونی بورسیه شی حتما باید برای دکتری بری؟
اره از دوستام زیاد رفتن اطرافیانمم همینطور کلا بخای برا ارشد بری خودت باید مخارجت رو بدی و یه خانواده پولدار میخای.... اما برا دکتری راحت خودشون بورسیه میکنند و حمایت مالی میکنند اگر دوست داری بری ارشدت رو یه دانشگاه خوب تهران بخون دو سالم بیشتر نیست مدرک زبانت رو هم بگیر بعد راحت میتونی پذیرش با فاند بگیری یعنی اینکه کل هزینه زندگیت اونجا رو میدن
اره از دوستام زیاد رفتن اطرافیانمم همینطور کلا بخای برا ارشد بری خودت باید مخارجت رو بدی و یه خانواده پولدار میخای.... اما برا دکتری راحت خودشون بورسیه میکنند و حمایت مالی میکنند اگر دوست داری بری ارشدت رو یه دانشگاه خوب تهران بخون دو سالم بیشتر نیست مدرک زبانت رو هم بگیر بعد راحت میتونی پذیرش با فاند بگیری یعنی اینکه کل هزینه زندگیت اونجا رو میدن
نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊