2777
2789

فوق ليسانس هم فكر نكنم بورسيه كنن به راحتي ولي phd حقوق جزئی میدن ک برای ی زندگی دانشجویی مناسبه

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هایی که از لحاظ مالی ساپورت نمیشن معمولا ارشدم اینجا میخونن برا دکترا راحتتر میتونن بورسیه بگیرن

یعنی با لیسانس بخوای بری اونور ارشد بخونی بازم نمیتونی بورسیه شی حتما باید برای دکتری بری؟

یعنی با لیسانس بخوای بری اونور ارشد بخونی بازم نمیتونی بورسیه شی حتما باید برای دکتری بری؟

اره از دوستام زیاد رفتن اطرافیانمم همینطور کلا بخای برا ارشد بری خودت باید مخارجت رو بدی و یه خانواده پولدار میخای.... اما برا دکتری راحت خودشون بورسیه میکنند و حمایت مالی میکنند اگر دوست داری بری ارشدت رو یه دانشگاه خوب تهران بخون دو سالم بیشتر نیست مدرک زبانت رو هم بگیر بعد راحت میتونی پذیرش با فاند بگیری یعنی اینکه کل هزینه زندگیت اونجا رو میدن

درمورد ارشد اطلاعاتب داری؟ امسال شاید بخونم 

اطلاعات ۱۰dream رو بخون همینجا

کاملا درسته

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊
پیواش نمیکنم‌

كامنت دو تا بالاي من

اره از دوستام زیاد رفتن اطرافیانمم همینطور کلا بخای برا ارشد بری خودت باید مخارجت رو بدی و یه خانواده پولدار میخای.... اما برا دکتری راحت خودشون بورسیه میکنند و حمایت مالی میکنند اگر دوست داری بری ارشدت رو یه دانشگاه خوب تهران بخون دو سالم بیشتر نیست مدرک زبانت رو هم بگیر بعد راحت میتونی پذیرش با فاند بگیری یعنی اینکه کل هزینه زندگیت اونجا رو میدن