2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما نوزادتون اینجور بود؟؟؟

بله هر دوتا دخترام وقتی بدنیا اومدن موهاشون سیاه بود بعد روشن شد به مرور

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
بله هر دوتا دخترام وقتی بدنیا اومدن موهاشون سیاه بود بعد روشن شد به مرور

رنگ پوستشون چی تغییر کرد؟لطفا جواب بدین من دخترم وقتی به دنیا  اومد سفید بور ولی بعد از زردی به حدی سیاه شد که باورم  نمیشه ،ما خودمون بور و سفید هستیم نمیدونم چرا اینجور شد

واقعا؟بدنشون پر مو بود؟ ،،از کجا متوجه شدین داره بور میشه؟ دختر من از زیر موهاش داره  طلایی میش ...

نه بدنشون مو نداشت اونقدر. طبیعی بود اما سرشون پر مو بود خودمم همینطور بودم به گفته مامانم. موهاشون به مرور طلایی شد دیگه. دختر بزرگم چهارسالشه کوچیکم یه سال که تازه داره طلایی میشه موهاش

هر چه بیشتر به انسان ها نگاه میکنم،بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به نوح گفت اول حیوانات را نجات بده!
رنگ پوستشون چی تغییر کرد؟لطفا جواب بدین من دخترم وقتی به دنیا  اومد سفید بور ولی بعد از زردی به ...

نه پوستشون تغییری نکرد. منو همسرمم بوریم