2777
2789

خط داستان رو نمیفهمم! الان املشی و فرنهاد و دکتر و طلوعی سر چی همشون باهم جنگ دارن؟ فقط میدونم همه رقیب همن. سیما چی میگه این وسط؟ قبلا زن طلوعی بوده؟

انتخاب بازیگرا هم که افتضاح؛ نقش اولو دادن به این پسره چلمنگ، حرصم میگیره 🙄😂انتخاب کامبیز دیرباز و مهران غفوریان برای این سریال اشتباه محض بود. سیما به سنش نمیخوره زن بابای شیدا باشه

فقط و فقط و فقط سمیرا خوبه، من فقط واسه سمیرا نگاه میکنم 😁 قشنگ ضعف بقیه بازیگرا رو پوشونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمیرا اینقدر حواسش به باریک نگه داشتن بینیش منو عصبی می‌کنه 🤦😂 همش فک میکنم به زور نفسشو حبس کرده که فرم صورتشو مثلا بهتر نشون بده ! 

کلا سینمایی که با پیچ و تاب الکی سعی به هیجانی تر کردن داره رو اعصاب ! روابط بیخودی و زیادی پیچیده اس 

انتخاب بازیگر  افتضاااااح بوده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦