2777
2789
عنوان

مچ گیری

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا مربوط به موضوع تاپیک نیس 

ولی ی شب

حالم بشدت بد بود و حتی یادمم نیس سر چی 

فاز خودکشی برداشتم و 

چنتا قرص سرماخوردگی و نمیدونم استامینوفن انداختم و گفتم دیگه تمومه 

ی جوری به در و دیوار اتاق زل زده بودم و میگفتم ک دیگه نمیبینمشون وسیله های اتاق و یکی یکی بوس میکردمو😐 ی وصعیت نامه ای هم نوشتم و با گریهههه و زاری 

خوابیدم ب امید اینکه فرداش دیگه نیستم و میمیرم و تمام 

خدا ب سر شاهده ۵ صبح بیدار شدم نشستم سر جام دوباره زل زدم به در و دیوار  

@شال_قرمز   @پیشی_ملوسی    

من چیز مخفی ندارم همش تو دلمه

ولی تو این نینی سایت که میچرخمو و پیام میزارم داداشم که پنجسال ازم کوچیکتره دید میگفت اجی میره یجا پیام میده😐شانسم گفت بابام میدونست نینی سایت چیه وگرنه به فنا میرفتم😑

من که سینگلم نه دفتر خاطراتی ....خودم گوشی فیلم ...راحتتت دوران مجردی رو سپری میکنم عشق حال حوصله مردها هم ندارم با رل زدن اینا بشدت مخالف 😂

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝
من که سینگلم نه دفتر خاطراتی ....خودم گوشی فیلم ...راحتتت دوران مجردی رو سپری میکنم عشق حال حوصله مر ...

خیلیم خوب 

وقتایی ک خونه نبودم مثلا خونه اقوام مامانم زنگ میزد میگفت بیا خودمو خیس میکرد ک چی کشف کردن😂

خیلیم خوب  وقتایی ک خونه نبودم مثلا خونه اقوام مامانم زنگ میزد میگفت بیا خودمو خیس میکرد ک چی ...

دیدی چ حس بدی میگیری استرس خیلی بده 

مامانم وقتی بچه بودم خراب کاری کرده بودم چیزی شکسته بود صدام میزد قلبم میریخت

بزرگ شدم ولی اخرش نفهمیدم این بچه هایی همیشه تو سرمون میزدن به کجا رسیدن اخرش؟🌝