2777
2789
اتفاقا من دکتر امامی عمل کردم بهترین دکتر در تبریز هست عمل من گوشتی بود فوق العاده شده،من تبربز خیلی ...

عه بینی منم گوشیتیه خیلی ممنون عزیزم.هرینش چقد بود برا شما

جا نخواهم زد! دردهایم را در آغوش خواهم کشید و مصمم تر از همیشه، ادامه خواهم داد. این خاصیتِ من است؛ که مشکلاتم را شبیه به انگیزه می‌بینم، شبیه به داغِ سوزانی، که وادارم می‌کند سریع تر از همیشه گام بردارم. من به لطفِ دردهایم، هر روز قوی‌تر می‌شوم، ‌نه جا می‌زنم، نه کم می‌آورم، می‌ایستم و ادامه می‌دهم دوام می‌آورم و موفق می‌شوم ❤️🦋 . ׁ ֢ 🥑🌱 ˇˇ . . ׁ ֢️ 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم تنها به حرف من اکتفا نکن،چند بار مطب دکتر امامی برو ‌از نزدیک عمل هاش رو ببین و پرس وجو کن بعد تصمیم بگیر.قیمت های جدید رو نمی دونم.

البته این رو هم‌ بگم‌ برای بینی  استخوانی دکتر نظری خیلی خوب و طبیعی.آدم باید واقعیت رو بگه برای گوشتی اصلا  خوب نیست مشکل تنفسی هم نداره

خوب باید واقع بین باشیم.طرف با هزار امید میره عمل کنه،میره هزینه میکنه زیر تیغ جراحی میره.دکتر نظری برای بینی های گوشتی اصلا خوب نیست ولی برای استخوانی خوب و خیلی طبیعی و بدون مشکل تنفسی .ولی امامی برای گوشتی ها خوبن و در تهران برای  بینی های گوشتی دکتر بنیادی خوب هستن 

الان کجا دیدین من از نظری دفاع کنم؟ کدوم چند تا اکانت دقیقا؟چرا تا یکی مچتونو میگیره شروع میکنید به ...

اینجا دیگه اتاق عمل دکتر نیست که باید برده باشم اینجا نی نی سایت هست،آزادی بیان دارم. 

الان کجا دیدین من از نظری دفاع کنم؟ کدوم چند تا اکانت دقیقا؟چرا تا یکی مچتونو میگیره شروع میکنید به ...

دکتر باید ترمیم رو اون طور که می خواستم قبول میکرد.قبول نمی کرد برده حساب میکرد، لااقل یه پزشک که به خواسته من نزدیک بود معرفی میکرد. 

خوب باید واقع بین باشیم.طرف با هزار امید میره عمل کنه،میره هزینه میکنه زیر تیغ جراحی میره.دکتر نظری ...

واقعا همین طور هست نظری اصلا برای گوشتی خوب نیست  ولی برای بینی  استخوانی خیلی خوبه.بینی خواهرم رو امامی  عمل کرده برای گوشتی ها خوش فرم و طبیعی. کلا پزشک گوش و حلق وبینی برای تنفس مشکل نمیارن