2777
2789

من اول از همه بگم ک خودم وسواس فکری دارم

بعد اکثر مواقع ترجیح میدم که اصلا دکتر نرم از محیط های درمانی بیشتر چندشم میشه

این هفته متاسفانه سه بار رفتم زیر سرم

اونجا بیشتر از اینکه فکر خودم باشم فکر این بودم که تختای تزریقات لکه های خون دارن و خودمو نمالم اونجا یا دستم نخوره بهش

خیلی حس بدیه همش فکر میکنم اونجا دوباره مریضی خونی نگرفته باشم😮‍💨🥴

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

تنها دلیل اینکه مریض میشم نمیرم دکتر اینه😑به هرکیم میگم میگ دروغ میگی میترسی

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط نمیدونم موقع امپول زدن چقدر باید شلوارمو بکشم پایین🤣همیشه این مشکل و دارم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نه بابا اگه اینجوری بود الان همه آدم ها مریض خونی بودن😐

از درمانگاه اومدی لباس هات رو عوض کن اگه بیشتر وسواسی حموم برو تموم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من فقط نمیدونم موقع امپول زدن چقدر باید شلوارمو بکشم پایین🤣همیشه این مشکل و دارم

دقیقا🤣🤣

من ی بار مامانم گفت چرا اینقدر پایین کشیده بودی شلوارت و🤣

والا تجربه دارم زیاد ندم پایین میرن تو استخونم میزنن

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

خب خودت میگی ی فرد عادی نیستی  من برام اهمیتی نداره جون دستم قرار نیست بکنم تو دهنم  لبا ...

اره ینی حتی اگه دستمم بخوره به اون خون بازم اتفاقی نمیفته برام نه؟ چون میدونم راه انتقال اینا نیست 

ولی فکرش راحتم نمیذاره

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
دقیقا🤣🤣 من ی بار مامانم گفت چرا اینقدر پایین کشیده بودی شلوارت و🤣 والا تجربه دارم زیاد ندم پایی ...

👌🤣🤣🤣

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم مثل تو واقعان استرس میگیرم و چندشم میشه رو اون تخت بخابم کلن بیشتر مواقع میام خونه کسی میاد برام میزنه آمپول و سرم رو ک نخام فقط روی اون تخت ها بخابم ، چندباری هم ک مجبور شدم بخابم میام لباسامو عوض میکنم سرع دوش میگیرم حتی شده بزور 

اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879