2777
2789
عنوان

شمام وقتی میرید اتاق تزریقات حس چندشی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2430 بازدید | 30 پست
من فقط نمیدونم موقع امپول زدن چقدر باید شلوارمو بکشم پایین🤣همیشه این مشکل و دارم

وای خاکبرسرم من ببار خیلی حالم بد بود میخواستن امپولم بزنن من احمق شورتمم در اوردم

یا پیغمبر چه کاری کردم اخه😭

البته خیلی حالم بد بود داشتم‌میمردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر بکشی بهتره محل تزریقو بهتر میفهمه

وااای😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه بابا اگه اینجوری بود الان همه آدم ها مریض خونی بودن😐 از درمانگاه اومدی لباس هات رو عوض کن اگه ب ...

دقیقا تمام لباسا میره تو ماشین لباسشویی و خودمم اگه اونقدری مریض نباشم ک بتونم حموم کنم میرم دوش میگیرم 

ولی این فکرا آزار دهندس

بعد میگم واقعا این پرستارا روزانه اینهمه تزریق انجام میدن چی باید بگن

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
وای خاکبرسرم من ببار خیلی حالم بد بود میخواستن امپولم بزنن من احمق شورتمم در اوردم یا پیغمبر چه کار ...

مگه شور*ت و نمیکشن پایین😂

من شور*ت و شلوارمو میارم پایین😄 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه بابا اگه اینجوری بود الان همه آدم ها مریض خونی بودن😐 از درمانگاه اومدی لباس هات رو عوض کن اگه ب ...

دقیقا الان همه مریض بودن😅 اره همه اینکارارو میکنم بعدش 

بازم فکر درگیره

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
دقیقا تمام لباسا میره تو ماشین لباسشویی و خودمم اگه اونقدری مریض نباشم ک بتونم حموم کنم میرم دوش میگ ...

عزیز من تخت های تزریقات برای تزریق سرم و آمپول هستن نه تخت اتاق جراحی

لکه خون اونجا نیست

فقط آلودگی ویروس های محیطی هست

حساس نباش

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

من فقط نمیدونم موقع امپول زدن چقدر باید شلوارمو بکشم پایین🤣همیشه این مشکل و دارم

یک سوم ابتدایی باسن مبارک😂

یک سوم ابتدایی باسن مبارک😂

👌

عزیز من تخت های تزریقات برای تزریق سرم و آمپول هستن نه تخت اتاق جراحی لکه خون اونجا نیست فقط آلودگ ...

چرا من خیلی دقت میکنم مثلا میبینم نقطه های خونی شده خیلی کوچیک حالا در اثر کشیدن سرم دیگران هست گاهی روی تخت

چرا من خیلی دقت میکنم مثلا میبینم نقطه های خونی شده خیلی کوچیک حالا در اثر کشیدن سرم دیگران هست گاهی ...

به قول خودت خیلی دقت میکنی🤣

ممکنه هر چیز دیگه ای باشه

اکثرا خون نمیاد اگه بیاد بعدش پنبه میزارن جذب اون میشه

تخت آلوده هست ولی نه در اون حد خون

سرم هم سوزن کوچیکه خنجر نیست خون فواره بزنه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

به قول خودت خیلی دقت میکنی🤣 ممکنه هر چیز دیگه ای باشه اکثرا خون نمیاد اگه بیاد بعدش پنبه میزارن ج ...

اره عزیزم حق با توئه سعی میکنم بهش فکر نکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره عزیزم حق با توئه سعی میکنم بهش فکر نکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

موفق باشی عزیزدلم😘

از نظر منم میترسی!😂

ای خدا عجب گیری کردما😑😂

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸