2777
2789

سلام 

پسر برادر من به قدری شلوغه که هیچ کس نمیتونه تحملش کنه 

بینهایت اذیت کن 

درحدی که همه صداشون در اومده و میگن باید ببریش دکتر

الان داداشم نمیدونه چه دکتری ببره

شما میدونید ؟

مطمئنا بیش فعاله

اینجور بچه ها اصلا قابل تحمل نیستن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنا بیش فعاله اینجور بچه ها اصلا قابل تحمل نیستن

کم حرف نیس 

قشنگ حرف میزنه تو دوسالگی مامان بابا امیر آب میرم ها عمه 

خیلی چیزای دیگه

به نظرتون باید پیش چه دکتری ببرن

کم حرف نیس  قشنگ حرف میزنه تو دوسالگی مامان بابا امیر آب میرم ها عمه  خیلی چیزای دیگه ...

گلم بیش فعالی ربطی ب کم حرفی نداره...شیطنت بیش از حد...

بخدا نمیدونم بهت بگم پیش کدوم دکتر ببریش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ممنونم عزیزم روانپزشک کودک دیگه؟؟ شما نمیدونید کجا باید ببریم تو تهران مطب خوب میشناسید

روانپزشک کودک

تهران کسی نمیشناسم ولی ایشون احتمالا بشناسن و در این باره راهنماییتون کنند

@سارا(مامان_امیر_پرهام)1  

ممنونم عزیزم

قربونت❤️

عزیزم پسر منم ۱ ماه دیگه دوسالش میشه همه میگن نمیتونیم تحملش کنیم خیلی شلوغه خود منم کلافه شدم واقعا انرژیم تموم شده  متاسفانه خیلی داد میزدم و و حتی کتک...تا ابنکه دوسه روزه از سخنرانی های دکتر هلاکویی استفاده میکنم کمکم کرده که دنیای کودکو بشناسم و بتونم سازش کنم...