2777
2789
عنوان

کسی بوده بابتای ۳۳ باردار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریود قبلی21شهریور بود. باید18ام میشدم که نشدم 25مهر دقیقا روز تولدم بی بی چکم مثبت شد🥲

سیکلتون منظم و ۲۸ روزه؟

انشالله که خدا برات حفظش کنه برای منم دعا کن لطفا که باشه و برم صدای قلبشو بشنوم

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

خواهش میکنم گلی  انشاالله که دو سه روزه دیگه میای تاپیک میزنی و با اطمینان میگی که بارداری توک ...

انشالله توکل به خودش انشالله که خدا هیچکسو چشم انتظار بچه نکنه

ان شاالله که حامله این ولی بتای زیر ۵۰۰ معمولا پسره من دختر اولم ۱۴۰۰ بود با سه روز تاخیر دختر دومم ...

انشالله که حامله باشم و بچه دارشم هرچی باشم برام مهم نیس و خداروشکر میکنم از داشتنش.خدایا خودت بهم رحم کن برام دعا کن عزیزم.خیلی چشم انتظار بچم .شوهرم بیشتر از من.

سیکلتون منظم و ۲۸ روزه؟ انشالله که خدا برات حفظش کنه برای منم دعا کن لطفا که باشه و برم صدای قلبشو ...

عین ساعت منظمه بله 28یه روزم زودتر گاهی. توکلت به خدا باشه انشاالله خیره

انشالله سپردم به خودش ولی کاش دلمم آروم میکرد اینقد استرس نکشم

کمتر بهش فک کن میدونم سخته ولی خب تلاشتو باید کنی برا فندوقت ک استرس نکشه😜

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
بتام شده ۷۲ خیلی کمه چیکار کنم😭😭

😐😐😐کم نیس ک میگه توی ۴۸ساعت ۲برابر بشه ینی نرماله شما ۳۳بوده دو برابرش میشه ۶۶ اما برا شما ۷۲ شده.لقاحت دیر تشکیل شده ک کمه عزیزم وگرنه نگران نباش 

برا اینکه اروم شی ی متخصص ببر بتاتو ببینه خیالتم راحت میشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
😐😐😐کم نیس ک میگه توی ۴۸ساعت ۲برابر بشه ینی نرماله شما ۳۳بوده دو برابرش میشه ۶۶ اما برا شما ۷۲ شده ...

بعده ۴ روز تاخیر باید بشه ۷۲

😐😐😐کم نیس ک میگه توی ۴۸ساعت ۲برابر بشه ینی نرماله شما ۳۳بوده دو برابرش میشه ۶۶ اما برا شما ۷۲ شده ...

چهارشتبه بعدازظهر آزمایش دادم تا الان که شنبه هست صبی آز دادم.خیلی نگرانم

بعده ۴ روز تاخیر باید بشه ۷۲

ب تاخیر نیس ک عزیزم شما ک نمیدونی لقاح کی تشکیل شده نمیدونی توی کدوم نزدیکی باردار شدی ممکنه توی اخرین نزدیکیت یا اون وسطا باشه.بازم حتما ببر پیش متخصص تهش اینه بفرسته سونو واژینال متوجه بشه چی ب چیه

چهارشتبه بعدازظهر آزمایش دادم تا الان که شنبه هست صبی آز دادم.خیلی نگرانم

خب تایمش بیشتر از ۴۸.حتما ببر ببینه انشاالله ک چیزی نیس نگران نباش با استرس فقط خودتو و اینکه اگه تو دلی باشه اونو اذیت میکنیا 

ب تاخیر نیس ک عزیزم شما ک نمیدونی لقاح کی تشکیل شده نمیدونی توی کدوم نزدیکی باردار شدی ممکنه توی اخر ...

از اخرین نزدیکیم ۱۵ روز میگذره