2777
2789

دلم داره هزااااار تیکه میشه از غم 😔😔😔😔

مثلاً اگه بریم توی جمع دوستانه اصصصصلا انگار نه انگار ک من اونجام 😔

نه یک نگاهی،نه یک حمایتی،نه یک توجهی،نه یک دست گرفتنی،نه یک صحبت کردنی......هییییچی.

مثلاً چند شب پیش ک با دوستامون رفته بودیم بیرون،فقططططط ب دوست منو شوهرش نگاه میکرد و یکسره با دوستم صحبت میکرد.

نه اینکه بگم چشم بد یا خیانت و ازینجور چیزا هست،نه اهل این چیزا نیست،فقط از ناااامردی و بی شرفیشه ک خانومشو میذاره کنار و عقلش نمی‌کشه ک بابا اصلا دل زنت ب کناااااااار،حداقل یکم ادب رو رعایت کن،زشته ک تو با زن بقیه یکسره حرف میزنی.همون زن و شوهر تو دلشون نمیگن خاک بر سر این مرد ک اینقدر بی غیرتی😔😔

فک می‌کنه این کارا صمیمی بودنه و میگه تو بلد نیستی اجتماعی باشی.

میگه تو دیوانه ای ک این حرفا رو میزنی😔😔😔😔

اصلا دل من براش هیچ ارزشی ندارد انگار.

سرم درد گرفته ایییینقدر ک گریه کردم.

مشاور رو هم اصلا قبول نداره.

دلم خیلی شکسته بچه ها😔😔😔😔

ب کی بگم دردمو😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا نمیاد بغلم کنه بگه قربونت برم میشه بگی من چیکار کردم ک باعث شد تو اینجوری فک کنی...یا توجیهم می‌کنه ک اشتباه فک کردم یا اینکه قبول می‌کنه ک من الکی دلم نگرفته..

اینا چیز زیادیه ک ازش میخام؟؟؟؟😔😔😔

بجای اینکه تا فقط بگم تو اصلا توی جمع به من اعتنا نکردی بره و داد و بیداد کنه و خودشو قهر بگیره و هزار تا فحش بهم بده😔😔😔😔😔😔😔😔

بچه ها من از همسرم محبت و حمایت نخام از کی باید بخام؟؟؟؟😔😔😔😔😔

من احمقم؟؟؟من دیوانه ام؟؟؟؟؟ من خلم؟؟؟؟؟ تقصیر منه؟؟؟؟

بچه ها دلم میخواد بلللللللند فریاد بزنم و بلللللند گریه کنم از تنهاییم😔😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو اشكاتو پاك كن و يه دوش بگير ، آرايش كن لباس قشنگ بپوش يه آهنگ شاد بذار برقص يه ناهار خوشمزه بخور ، به شوهرت بگو فردا ميخوام برم بيرون ، يك ماه براى خودت فقط بگرد و برقص و با شوهرت گرم نگير معمولى باش 

بعد نتيجه شو ميبينى

درکت میکنم چ‌میگی شوهر منم همینجوریه دلش میخواد فقط با بقیه گرم بگیره و حرف بزنه و انگار من وجود نداشتم با اونا میگه میخنده و انگار خوشحال تره  و عگس میگیره شاده.البته چشم هیز و خیانت دیدم ازش اعتماد ندارم بهش میدونم الکی بهاشون نمیخنده ولی عروسی مراسمی بیرونی بریم دیگ من دخترم انگار وجود نداشتیم فقط اونا

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
چقدر زیاد شد😔😔 ببخشید دلم خیلی گرفته بود😔😔😔

جانم بعضی از مردا خصلت شون اینه ک مثل مردای قدیمی ان و احساسات رو ببخشیدا فقط توی تخت خواب میبینن عین شوهر من زیاد ناراحت نباش منم نامزدی اینجوری بودم باهم بیرون می رفتیم زیاد توجه نمیکرد خیلی ناراحت میشدم ولی الان ی ساله ازدواج کردیم دیگه عادت کردم تو هم به چیزای دیگه توجه کن بی خیال شو چون عوض نمیشن خصلت شون اینه از عمد که نمیکنن

نمی تونم مشکلتون تا چه حده و چقدر تا الان این مسیله رو و به چه شکل مطرح کردید اما ممکنه جمله بندی شما هم روی واکنش همسرتون تاثیر داشته 

اینکه مستقیم درخواستتون رو مطرح کنید اینکه من لذت می برم از اینکه توی جمع حواست به من باشه و و دستمو بگیری و... .

تا اینکه گفته بشه تو به من توی جمع بی اعتنا بودی خب فرق می کنه‌‌.

دومی به خیال ما خانم ها گلایه کردنه ولی برای قرد پقا۵بل حالت سرزشی و مچ گیری داره .

جانم بعضی از مردا خصلت شون اینه ک مثل مردای قدیمی ان و احساسات رو ببخشیدا فقط توی تخت خواب میبینن عی ...

می‌دونم از عمد نمیکنه.

ولی الان دلم ازین گرفته ک منو دیوانه خطاب می‌کنه و اصلا برتش مهم نیست ک دارم اینجوری گریه میکنم.

چقدر کار داره بیاد بغلم کنه بگه تو داری اشتباه فک میکنید...یا حداقل فقط بغلم کنه تا آروم بشم...😔😔😭😭😭

اصلا نمی‌ذاره حرف بزنم،اصلا نمی‌ذاره بگم ب این دلیل و اون دلیل دارم اینو میگم و الکی نیست...

دلم نمیخاد ازش حس بد بگیرم،دلم نمیخاد کسی تو دلش بگه بیچاره زنش اصلا نگاش نمیکنه😔😔😔

نمی تونم مشکلتون تا چه حده و چقدر تا الان این مسیله رو و به چه شکل مطرح کردید اما ممکنه جمله بندی شم ...

نمی‌دونم😔😔😔شاید درست میگی،

ولی دل من چی مگه میخاد الان،غیر از یه گوش کردن به دردو دلام...؟ اینقدر سخته براش؟😔😔

ناراحت نشو میگم ولی ایشون اصلن شمارو نمیخواد

منم همین حسو دارم 😔😔😔😔

چون با خودم میگم کجاست ک عشق یک نفر رو میشه فهمید...یکی توی جمع و یکی موقع دعوا و بحث...

ک متأسفانه توی هر دو تنهام می‌ذاره...

پاشو اشكاتو پاك كن و يه دوش بگير ، آرايش كن لباس قشنگ بپوش يه آهنگ شاد بذار برقص يه ناهار خوشمزه بخو ...

دلم خیلی شکسته😔😔😔 اصلا نمیتونم.

می‌دونم حرفت درسته ولی الان حتی از صبح یه قطره آب هم هنوز نخوردم😔😔😔