2777
2789
عنوان

زن داداش بنده

397 بازدید | 17 پست

زن داداشم تا وقتی خواهرش بود (مهاجرت کرد)اصلا محلمم نمی‌داد، آخر هفته میرفتن دنبال خواهرش میرفتن گردش، چندین بار رفتن مسافرت با داداشم، خواهرشم متاهل بود ،منم متاهل یک بار تعارف نزدن توهم بیا،یکسره خونه داداشم بود ،الان که خواهرش رفته تنها شده ،یک خواهر داره دوتا برادر ،برادرا که زناشون محلش نمیدن زیاد رفت وآمد نداره (کار دنیا)

الان چسبیده به من بره و بیاد 

منم بخاطر این ۶سال که بی محل کرده اصلا نمیخوام صمیمی بشه کم محل میکنم، فقط رفت آمد عادی ماهی دو،سه دفعه برم و بیام ،یا خونه مامانم ببینمشون 

مامانم میگه ول کن گذشته رو تحویلش بگیر کسی دورش نیست ،اینم بگم مامانم هم خودش حرص میخورد چرا منو محل نمیدن تو هیچی ،خرید وسایل اول زندگیشون، همه رو داداشم خرید یکبار نگفتن فلانی بیا،بچه آوردنش، حمام بچه،هیچی نه من نه مامانم ،مامانم میتونه ندید بگیره میگه چیکارش کنیم عروسمونه، من نمیتونم اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا این چیزا برام مهم نیس😑 من بودم مهم نبود خب قطعا خواهر واجبتر از خواهر شوهره شاید خودش خواسته ولی خواهرش نخواسته تو بری باهاشون

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🙂 کوردم😌
من چرا این چیزا برام مهم نیس😑 من بودم مهم نبود خب قطعا خواهر واجبتر از خواهر شوهره شاید خودش خواسته ...

چه ربطی داره؟ اگه اون خواهر زن داداشش اینم خواهر داماد… جه فرقی داره؟ اگه خودتونم جای طرف بودید این حرف رو میزدید؟ خوبه اگه شوهرشم بیاد بگه فقط باید با خواهر من باشیم و خواهرش رو ندید میگرفت؟اینا شخصیت و احترام ک تو ذات هر کسی نیس

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲
من چرا این چیزا برام مهم نیس😑 من بودم مهم نبود خب قطعا خواهر واجبتر از خواهر شوهره شاید خودش خواسته ...

ببین عزیزم یکبار باهاشون رفتم بیرون ،مامانش بود ایندفعه ،تا رسیدیم برادرزادمو انداخت بغلم ،به داداشم گفت بریم بچرخیم رفتن دوساعت بعد اومدن ،اونم مامانش زنگ زد بیاین که بچه آروم نمیشه،سگ محل کردن تا این حد

چه ربطی داره؟ اگه اون خواهر زن داداشش اینم خواهر داماد… جه فرقی داره؟ اگه خودتونم جای طرف بودید این ...

منم از همین میسوزم ،یکبار برا دلخوشی نگفتن طرف بیا فقط دنبالمون ،چقدر من دلم میخواست کمکش کنم خونشو بچینیم، اصلا ،ناسلامتی خونه داداش خودمم بود

چه ربطی داره؟ اگه اون خواهر زن داداشش اینم خواهر داماد… جه فرقی داره؟ اگه خودتونم جای طرف بودید این ...

رابطش اینه که من انتظار ندارم طرف منو به خواهرش ترجیح بده و اینکه خواهرش دیگه روابطش بیشتر بوده شاید به ایشون راحت نبوده و دوس نداشته ایشون بیاد در کل من خودم از صمیمیت و رفت و امد زیاد خوشم نمیاد ولی سعی میکنم منطقی باشم تا احساسی اینجوری کمتر اذیت میشم

ببین عزیزم یکبار باهاشون رفتم بیرون ،مامانش بود ایندفعه ،تا رسیدیم برادرزادمو انداخت بغلم ،به داداشم ...

خب اگه اینطوریه اصلا بهش رو نده

منم از همین میسوزم ،یکبار برا دلخوشی نگفتن طرف بیا فقط دنبالمون ،چقدر من دلم میخواست کمکش کنم خونشو ...

تو هم محل نده سنگین باش. میدونی دنیا کلا برعکس منم با اینکه از اول گرم و اجتماعی بودم تو خانواده شوهرم ولی خواهرشوهرم از اول سیاست داشت و داره ۱۲ ۱۳ سال گذشته دیگه برام مهم نیس عادی شده، بعضیا لیاقت ندارن

یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدونه اینکه بدونیم آخرین بار بوده🥲🥲🥲