2777
2789
عنوان

عمل لابیاپلاستی ختنه مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 6181 بازدید | 30 پست
ممنون که اینا را نوشتی برامون . الان نمیتونی شکایت کنی ازش؟ چون قرار بوده فقط عمل لابیا باشه که سر خ ...

یه گروه تو واتساپ هست کلی شاکی داره دارن تلاش میکنن به جایی برسه ولی همه رو با پول می‌خره ... من خودم جدا می‌خوام شکایت کنم وکیلم دوستم هست رایگان انجام میده ولی مدرکی دست آدم نمی‌ده که بتونی راحت شکایت کنی و امضا میگیره قبل عمل . یه خانمی اومده بود مطبش داد و بیداد خودش و منشی هاش با چه وضعی و بی احترامی بیرونش کردن و زنگ زدن سرایدار و کلا وحشین بعد انقدرم ترسو هستن پارکینگ ساختمون به یه خیابون دیگه راه داره از اونجا میاد و می‌ره در ورودی ساختمان یه خیابان دیگه هست خیلی هم از جونش می‌ترسه ....

وبسایتش رو دیدم ظاهرا دوتا عمل رو نوشته با هم انجام میده و خب قصدش این بوده به بقیه آموزش بده واقعا ...

دقیقاً بخاطر آموزش منو ناقص کرد ...با اینکه بهش گفته بودم دست به نقاط حساس نزن ، بعدم اعتراض کردم کلی داد و بیداد و سلیطه بازی درآورد که تکنیک عمل همه اینه ...بهم گفت میخواستی عمل نکنی . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم و این عمل رو انجام دادم دوست داشتم بهتون بگم که فقط زیبایی نیست باور کنین از عمل بینی برای ...

بله ولی واقعا وقتی حس جنسی دختری از بین بره زندگیش میشه افسردگی و فکر نمیکنم ارزش داشته باشه مگر اینکه از دکتر تعهد کتبی بگیرید که به کلیتوریس دست نمیزنه ...

متاسفانه بخاطر اینکه حمایت میشن خیلی راحت هرکاری خواستن میکنن

حالا جالب اینجاست من تو مطبش چند تا دختر دیدم می‌خوان عمل کنن گفتم حس جنسی من رفت و حتی عکس عمل و قبل و نشون دادم ولی اصلا قبول نمیکردن و اصرار داشتن عمل کنن...🤷🏼‍♀️ گفتم بعضی وقتها آدمها باید خودشون تجربه کنن تا باور کنن... تا یک ماه هم من عفونت گرفتم جای بخیه و برش ها چرک میومد و جاشون هنوز مونده آنقدر زشت بخیه زد ... این کار جراح پلاستیک هست نه دکتر زنان زایمان که هیچی از عصب و آناتومی نمیدونه . 

حالا جالب اینجاست من تو مطبش چند تا دختر دیدم می‌خوان عمل کنن گفتم حس جنسی من رفت و حتی عکس عمل و قب ...

خیلی دردناکه متاسفانه تو اون لحظات و شرایط فقط دلشون میخواد عمل کنن و فکر میکنن این اتفاق برای اونا نمی افته

اسی خوب واقعا زشتن سیاه و نامتفارن باید چیکار کرد؟اونی ی مقدار بزرگتر بو میگره

بو گرفتن بخاطر بهداشت هست که هر روز باید با شامپو بچه شست خیلی دقیق و به نظر هم زشت نیستن این تفکری هست که جامعه زن ستیز و همین جراح های زنان در ذهن ما بوجود آوردن زیبایی تو همین تفاوت ها هست اینهمه هندی و آفریقای برزیلی زنان زیبایی دارن با پوست تیره پس اونها هم برن سفید سازی واژن کنن این عادی هست اون قسمت تیره تر از جاهای دیگه بدن باشه چون پر خون و پر از عصب هست بخاطر تحریک پذیری و بخاطر هورمون ها تیره تره و عادیه کرم های سفید کننده و لکه بر تا حدودی روشن میکنه اما تن به عمل ندین که ختنه میشین ....حستون می‌ره چون هود کلیتوریس رو برمیدارن همه دکترا....به شما هم نمیگن می‌خوان چکار کنن عمل و دقیقا توضیح نمیدن. 

چه وحشتناک کاش این تاپیکو همه ببینن

امیدوارم واقعا ببینن شاید چند نفر نجات پیدا کنن از این بلایی که سر من و خیلی ها اومد. متاسفانه هیچ قانونی هم جلوی این کار و نمیگیره چون واقعا باعث خراب کردن رابطه جنسی و درنتیجه جدایی خانواده ها میشه . از بین بردن حس جنسی زن یعنی نابودی زنانگی و زندگیش یعنی افسردگی... تازه تو سایتشون میری با پرویی تمام نوشتن حس جنسی هم افزایش میده ولی به انگلیسی که میزنی عوارض این عمل چیه همون اول میاد کاهش حس جنسی من عجله کردم و تحقیق نکردم.

الان یک لحظه خدارو شکر کردم بخاطر خسیس بودن شوهرم ک دلش نمیاد ب این چیزها و کارها پول بده اگر پول ب ...

آره دقیقاً کاش منم پولش و نداشتم . الان همین دکتر که منو عمل کرد  میترا بهمن پور داره چهل میلیون میگیره که ناقص کنه و دقیقا وقتی هزینه و واریز کردی و رفتی رو تخت برای جراحی سه تا برگه میاره امضا محضری میگیره که عوارض داشت حق شکایتم نداری😔  کاش پولمو میخورد ولی من همون موقع بلند میشم و میرفتم خونه 💔