سلام خانمها من چندبار پست گذاشتم برای اطلاع رسانی ولی پزشک قصابی که منو عمل کرد هربار ریپورت میکنه بعد از چند ماه تاپیک بسته میشه . چون شاید وقت نکنم سوالات و جواب بدم سعی میکنم کامل توضیح بدم . به تبلیغات منشی های این دکترا هم کامنت میذارن توجه نکنید . منم گول اینها رو خوردم عمل کردم.
من پارسال همین موقع عمل لابیاپلاستی پیش میترا بهمن پور کردم و اول به قصد سفید سازی با لیزر رفتم که بهم گفت عمل کن از این شکل الان دربیاد زشته ، سرش تیره هست و ایراد گرفت که اعتماد به نفسم و کم کنه . چون هزینه بالا بود گفتم نمیتونم که منشیش گفت بیا ورکشاپ سه تا دکتر نگاه میکنن آموزش میبینن تو هزینه کمتر میدی پنج تومن کمتر اونروز پنج نفر مثل من عمل داشتن ، قبل عمل گفت فقط لابیات و قرینه میکنم چون یکیش کوچک و یکی یه سانت بزرگتر بود منم گفتم حسم برام مهمه پس به کلیتوریس من دست نزن . گفت باشه لابیات هم کامل برنمیدارم که البته اینکارو کرد . اما روز عمل پول و که ریختم سه تا نامه محضری و اثر انگشت گرفت که اگر اتفاقی افتاد و حس جنسیت از بین رفت حق شکایت نداری من گفتم امضا نمیکنم و پولمو پس بده چرا بهم نگفتی باید نامه امضا کنم و بحثم شد که منشی و خودش گفتن ما هزینه و پس نمیدیم ، پارسال ۱۶ میلیون دادم تازه ورکشاپ هم بود . گفت نامه الکیه همه امضا میکنن چند نفرم الکی تو مطبش همیشه هستن من چندبار دیدمشون میان میگن نترس ما هم عمل کردیم هیچی نشد و روحیه بهت میدن . من نامه رو امضا کردم با حماقت کامل و رفتم زیر عمل درد وحشتناک حین عمل کامل متوجه میشدم بی حسی کم بود انگار عمل زایمان کنم درد داشت، بهداشت افتضاح ده نفر آموزشی با کفش کثیف تو اتاق عمل بودن مغزم هنگ کرده بود که فرار کنم برم خونه بی خیال پول بشم یا بمونم....گریم گرفته بود دوتا آموزشی قرار بود بیان نه ده نفر ... البته دست نمیزنن خود دکتر عمل میکنه و میتونید ببینید حین عمل ... بعد بعد عمل متوجه شدم هود و کلیتوریس منو کلا با لیزر کنده انداخته سطل زباله و تا شش ماه من سه بار ویزیت شدم هربار بهم دروغ گفت حست برمیگرده منم به این امید روحیمو حفظ کردم ولی متاسفانه الان بعد یکسال حسم از صد رسیده به ده درصد ارگاسم کلیتورال ندارم انگار ختنه شدم و خیلیم زشت شده فقط سر کلیتوریس من مونده بالاش هر چی گوشت و عصب بود برداشت برید ... من حس جنسیم رفت یکساله افسردگی گرفتم از شوهرم دارم جدا میشم چون فقط درد دارم تو رابطه و سه تا نخ هم به کلیتوریس من وصل کرد که مثلا لیفت کرده اونم بخاطر آموزش ورکشاپ که به بقیه یاد بده و نخ ها هر بار میشینم کشیده میشه موقع لمس درد دارم .... اینها رو بخاطر شما نوشتم هر شکلی هست خودتون و بپذیرید و عمل و انجام ندید من پنج نفر دیگه هم تو فضای مجازی پیدا کردم که با پزشک های دیگه عمل شدن متاسفانه اونها هم کلیتوریس شون کوچیک کرده بودن و حس جنسی رفته بود .... و خیلی ها اطلاع ندارن فکر میکنن فقط لابیا برداشته میشه تو ایران که تکنیک عمل اینطوری هست کلیتوریس شما کوچیک میشه که زیباتر به نظر بیاد اما به خدا که زشت تر میشه . و خیلی از دکترا فقط با یه ورکشاپ که پیش همین امثال بهمن پور میان که مثلا استادشون هست شمارا عمل میکنن... اینم دکتر معروفی هست مطبش ولنجکه کلی شاگرد داره ولی این بلا رو سرم آورد زندگی من و خیلیا رو نابود کرد من به خدا واگذارش کردم خودشم دختر داره امیدوارم کارمای کارشو با دخترش پس بده . تمام مطبش متر به متر دوربین مداربسته گذاشته معلوم نیست چقدر تهدید شده امیدوارم یک نفر انتقام همه رو ازش بگیره . من حتی شنیدم یکی از مریضاش دختر جوانی بود بیست و خورده ای ساله وقتی حس جنسیش رفت خود کشی کرده .... ترو خدا نشر بدید اطلاع رسانی کنید این بی وجدان قلب سیاه ، پول پرست و ببندن در این مطب لعنتیشو .... همه رو ناقص میکنه بعدش میگه بیا کربوکسی تراپی و چی تراپی کن حست زیاد بشه انگار ما رو گنج خوابیدیم . خودتون و هر شکلی هستید دوست داشته باشد این مثل عمل بینی نیستا بیست هزار عصب قطع میشه همون لذتی هم که تو رابطه میبرید ازتون میگیرن این قصاب ها. به خدا قبل عمل اگر من همچین تاپیک میدیدم اینکارو نمیکردم با هیچ پزشکی عمل نکنید من شخص خاصی و نمیگم منظورم همشون هست .