2777
2789

من خودم موقع مجردی دوست داشتم شوهرم همسنم باشه و دوتایی دانشجو باشیم و با هم درس بخونیم و پیشرفت کنیم و همدیگه رو درک کنیم و مثل دوتا دوست باشیم و ..

اما الان واقعا نمیتونم زندگیمونو تحمل کنم هر شب قبل خواب به جدایی فکر میکنم ،با اینکه مشکلیم با هم نداریم و تمام انتطاراتی که تو مجردی از زندگی متاهلی داشتم براورده شده 

اما واقعا فک نمیکردم انقدر استقلال مالی و خونه و ... مهم باشه ولی الان کل فکر و ذکرم همونا شده 

از طرفی دلم واسه شوهرمم میسوزه چون من که شرایطشو میدونستم اینکه بخوام الان اذیتش کنم به نطرم کار درستی نیست 

نمیدونم واقعا چیکار کنم کسی تو شرایط من بوده ؟🤦‍♀️🤦‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه همین طوری هستن،طبیعیه که با عاقل شدن و پیشرفت کردن و آگاه شدن معیارات عوض بشن.کسی که هنوز مثل مثلا هجده سالگیش فکر می کنه اصلا پخته نشده.

اما مهم اینه که با تمام همه اینا برای حفظ زندگیت تلاش کنی عزیزم.چون بعد از ازدواج حفظ زندگی مهم ترین معیاره.نباید از هم سرد بشین..

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

مجردیت تو رویا زندگی میکردی ؟ الان شغل خوب داشتن یکی از واجبات ازدواجه😐

بعدا دوتامون شاغل میشیم 

الانم پدرشوهرم خرج زندگیمون رو میده ولی خب واقعا نمیتونم مثل مجردیم زندگی کنم 

خانواده خودمم تا همین چند ماه پیش برام پول میریختن هر ماه ولی الان درگیر خرید جهیزیه شدن که دیگه نمیتونم ازشون پول بگیرم 🤦‍♀

سنمونم کم نیست ولی خب رشتمون جوریه که تا درسمون تموم بشه طول میکشه 🤦‍♀️

به شوهرت بگو بره سر کار خیلی ها هم سرکار میرن هم درس میخونن

نمیتونه همین الانش ماهی ۱۲ تا کشیک ۲۴ ساعته داره 

از صبح تا ساعت ۱ونیم که بیمارستانه هر روز اون نصفه روزم باید درس بخونه برا ازمون تخصص