2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندین و چند بار

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

روزای سخت گذروندم 

و فهمیدم قدرت مطلق خداست همه چی رو ار خودش بخوام ی رفیق واقعی تمام عیاره 

فهمیدم ی جاهایی چقد هوامو داشته و حواسم نبوده 

و ب خودش توکل میکنم ب ائمه و معصومین توسل 

و البته امام زمام جانم (عج)

اره گریه کردم ولی فردا پاشدم زندگیمو کردم چون زندگی همینه یه روز خوشحال ترینی فرداش حس بدبختی بهت دست میده همونطوری که خوشحالی میگذره بدبختی هم میگذره پس بهترین راه اینه بیخیال باشی نسبت به همچی 

عزیزم توکه اینارو به من گفتی خودت چرا انجام نمیدی؟

من انجام میدم خیلی شکر گذارشم . ولی چیزی که ازش میخوام چیز بدیه . ولی چیکار کنم . به خدا خوشبختیم در گرو همین هست . من از خدا میخوام بچه ام رو سقط کنه چون باردارم . بهش میگم من از ترس تو خودم سقطش نکردم پس تو سقطش کن چون من نمیتونم بزرگش کنم . دارم داغون میشم از فکر این که به دنیا بیاد ولی خب میدونم خواسته درستی ازش ندارم اما چاره ای ندارم 

منم به ته خط رسیدم دیگه شوهرمو دوست ندارم  این چندسال خیلی زندگی باهاش سخت بوده،من که بریدم 😔 فقط یاد چشمای معصوم بچه هام حین دعوای منو باباشون میفتم قلبم آتیش میگیره 😭 بنده خدا تو چه زندگی لجنی افتادن ،کاش خدا بهم قوت وصبر بده بخاطر بچه هام زندگی ادامه بدم چون نمیتونم طلاق بگیرم 

عزیزم اگر الان نمیخونی  جدول چهل خونه ای بکش  و هر روزی که نماز میخونی روی یک خونه خط بز ...

نمازم رو از قبل میخوندم اما الان به خدا قول دادم سر وقت بخونم . میدونی چیه دعا میکنمااا چیزی که ازش میخوام همون طوری پیش بره که تا الان میرفته . سرنوشتم رو همون طوری قرار بده که خودم دارم دعا میکنم و کمکم کنه این جوری حاجتم برآورده بشه 

زیاد

سلام. یک تاپیک تگ کردمتون.... ولی ترکید...

راجع این بود که فرزندشون موجودات عجیب می بینه و شاید شما میتونستید راهنمایی های خوبی برای مراجعه ب روانپزشک بهشون بدید ولی ترکید و ب اونجاها نرسید😅

خدایا راضی هستم به رضای تو. 
من انجام میدم خیلی شکر گذارشم . ولی چیزی که ازش میخوام چیز بدیه . ولی چیکار کنم . به خدا خوشبختیم در ...

عزیزم به دنیاش بیار قولت میدم عاشقش میشی

اون که نمی‌خواسته به این

دنیای کثیف بیاد تو وشوهرت هدایتش کردین😆😆

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
اره گریه کردم ولی فردا پاشدم زندگیمو کردم چون زندگی همینه یه روز خوشحال ترینی فرداش حس بدبختی بهت دس ...

با این بارداری چیکار کنم ؟؟ دیگه نمیتونم درستش کنم . نمیتونم زندگی قبل رو بکنم . اگه هر مشکلی دیگه بود تلاش میکردم که درستش کنم اما این رو نمیدونم چیکار کنم فقط دارم داغون میشم