2777
2789
منم امیدم فقط خداست وگرنه خودکشی میکردم 

خدا روی امید بنده هاش خیلی حساسه 

اگه بهش امید ببندی برات معجزه می‌کنه 

بشرطی که باهاش معامله کنی 

بگی خدایا همه ی زندگیم رو میندازم دامن خودت 

خودت برام بساز . 

عزیزم من تجربه ی صفر شدن که نه ، تجربه ی زیر صفر شدن ابعاد زندگیم رو داشتم و خدا با این معامله برام ساخت و معجزه کرد . 

فقط باید اعتماد کنی 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکلت چیه عزیزم

بارداری ناخواسته . مدام حسرت گذشته رو میخورم . حسرت روزای قشنگ آزادی و بدون بارداری . سر کار رفتنم . خوش بودنم . احساس میکنم دیگه زندگیم تمام شده . اون موقع ها نمیدونستم افسردگی چه جوریه . اما الان حس مرگ دارم . دیگه هیچ چیزی هیچ چیزی برام امید بخش نیست . مدام حسرت اونایی که هنوز بچه ندارن یا مجردن رو میخورم . خدا حال این روزام رو حتی سر دشمنام هم نیاره . یه مشکل دیگه هم دارم . اونو هم از خدا میخوام 

خدا روی امید بنده هاش خیلی حساسه  اگه بهش امید ببندی برات معجزه می‌کنه  بشرطی که باهاش م ...

چیکار کنم حاجتم رو بده . شاید اگه حاجتم رو بده وضع زندگیم فرق کنه البته شاید . بهش قول دادم نمازم رو اول وقت بخونم . تا میتونم به بنده هاش کمک کنم . وقتی حاجتم رو گرفتم کلی نذر کردم که بنده هاش رو خوش حال کنم . چون میدونم خدا رو بنده هاش خیلی حساسه . کلی قرآن میخونم . تا حالا هم هر چیزی خواستم بهم داده هر چیزی قربونش برم . خیلی دوسش دارم ولی این روزا حس مرگ دارم . واقعا دست خودم نیست خیلی داغونم 

خیلی تنهام یه خانواده بددارم هیچ وقت کسی بهم محبت نکرد همه باهام بدبودن وخیلی بی‌پولم وهی دارم پشت س ...

فقط سعی کن ارتباطت رو با خدا قطع نکنی . منم خیلی حالم بده خیلی مسایل زندگی داغونم کرده . 😔درکت میکنم کاملا 

فقط سعی کن ارتباطت رو با خدا قطع نکنی . منم خیلی حالم بده خیلی مسایل زندگی داغونم کرده . 😔درکت میکن ...

خیلی خیلی نا امیدشدم خیلی ایمانم ضعیف شده اما آخرم پناه میبرم به خدا

خدایا شکرت🦋🦋🌱🌱🌻🌻
چیکار کنم حاجتم رو بده . شاید اگه حاجتم رو بده وضع زندگیم فرق کنه البته شاید . بهش قول دادم نمازم رو ...

عزیزم اگر الان نمیخونی 

جدول چهل خونه ای بکش 

و هر روزی که نماز میخونی روی یک خونه خط بزن 

بعد از چهل روز که نماز بر تو واجب بوده 

دیگه هر گز ترک نمیکنی 

در مورد حاجتت هم بهش اعتماد کن 

یا برآورده میشه 

یا در زمان مناسب برآورده میشه 

یا اگه کلا صلاحت نباشه به شکل بهتری برات جبران میشه . 

چون دعا هیچوقت پوچ نمیشه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
خراسان رضوی بیش تر از ۵ساله ازش میخام اما نمیده

چی بگم . بازم بخواه ازش . خیلی شکر گذارش باش . به خاطر چیزایی که داری مدام شکر گذاری کن . باهاش حرف بزن مث یه دوست . مطمان باش صدات رو میشنوه . خدا عاشق بنده هاش هست . شکرش رو زیاد به جای بیار . معجزه میکنه