2777
2789

تو سن کم ازدواج کردم و تا دیپلم درسمو ول کردم الان یه بچه دارم کلاس اول (پیش کسی نمیشه بزارمش و مدام درگیرشم که تنهاست و اذیت می کنه به زور یه کتاب مطالعه می کنم) با اینکه درسم خوب بود نتونستم ادامه بدم رشته های پیام نور و آزاد بدون کنکور هم خیلی از اطرافیانم رفتن و بیکارن 

کنکور تجربی هم طبق شرایطم نمی تونم امشب خواهرم گفت ببین همه رفتن دانشگاه و یه کاره ای شدن من حالم از تو به هم می خوره خودم داغون بودم واقعا داغون تر شدم 😔😔😓 به یه آدم تو شرایط من با دید خواهرم نگاه می کنین راستشو بگین تو روخدا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن به خواهرت میگفتی منم حالم ازت بهمـمیخوره

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

نه تحصیلات شعور نمیاره من به شما به چشم یک خانم خانه دارومادر نگاه میکنم 

خواستم مثل آسمان باشم  منجی شهر نیمه جان باشم  آشیان پرندگان باشم  با همین دست خالیه و سردم♥️

برای خواهرت متاسفم🙂

الان همه ی اونایی که میرن دانشگاه بعد میرن سره کار؟ یا الان اونایی که میرن سره کار خیلی خوبن؟ چه طرزه فکریه؟ یکی شاغله یکی شاغل نیست یکی فوق لیسانس داره یکی سواد نداره

این دلیل بر بی احترامی نمیشه که خواهرتون این حرفو زده 

همه ی آدما ارزشمند و محترمن

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️💍:)️