2777
2789

توالان درد دل منو تازه کردی امروز‌بخاطر غذا نخوردن دختر دوسال و یکماهه ام با پدرم دعوا کردیم کل خانواده بهم ریخت اصلا چون غذا نمیخورد از حرص داشتم خفش میکردم اونم دعوا کرد ولی الان دیگه ولش کردم بقران امروز از دخترم نفرت پیدا کردم حالا هرکی میخواد بتوپه بهم مهم نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوشت توشیشه درست کن روزی یک قاشق آب گوشت رو بریز تو دهنش هم قوت داره هم اشتهاشو باز می‌کنه  منم ...

تنها غذاهایی که خیلی دوست داره و میخوره ابگوشت و کله پاچست اونم چون از نوزادی بهش میدادم یک سی سی

اخه دخترم دو ماهشه اونم پوشکیه دیگه گفتم اگه بشه این و از پوشک بگیرم ولی میترسم عصبیم کنه سرش داد ب ...

بچه با بچه فرق میکنه پسر من خیلی دیر باهام همکاری کرد 

میگن زود از پوشک بگیری اگه به زور به بچه فشار بیاری کلیه هاش خدای نکرده آسیب میبینه 

توالان درد دل منو تازه کردی امروز‌بخاطر غذا نخوردن دختر دوسال و یکماهه ام با پدرم دعوا کردیم کل خانو ...

اگه دعواش کنی که بدتر میشه

اونم عصبی میشه بیشتر اشتهاش کور میشه

باز من فقط گریه میکنم

خیلی میترسم باهاش دعوا کنم روی روانش تاثیر بذاره

توالان درد دل منو تازه کردی امروز‌بخاطر غذا نخوردن دختر دوسال و یکماهه ام با پدرم دعوا کردیم کل خانو ...

شما دخترتونو متخصص کودک بردین ؟

من میخوام چندروز دیگه پسرمو ببرم ،آزمایش بگیرن شاید کم خونی چیزی داشته باشه

شما دخترتونو متخصص کودک بردین ؟ من میخوام چندروز دیگه پسرمو ببرم ،آزمایش بگیرن شاید کم خونی چیزی دا ...

نه میدونی چرا نمیخوره؟ چون خیلی شلوغه هرموقع بیایم خونه پدرم اینجوری میکنه خونه خودمون خوب میخوره. من الان تازه زایمان کردم و اومدم خونه پدرم مجبورم این روزارو تحمل کنم

نه میدونی چرا نمیخوره؟ چون خیلی شلوغه هرموقع بیایم خونه پدرم اینجوری میکنه خونه خودمون خوب میخوره. م ...

دقیقا همینطوریه پسر منم جاهای شلوغ بیشتر اذیت میکنه

ببرش توی اتاق با بازی بهش یکم غذا بده

منم همینکارو میکنم

اصلا همچین کاری نکن در بزرگسالی خیلی صدمه های روحی و روانی میخوره و ادم پر استرسی میشه

چیکارکنم اخه خیلی حرصم میده . ولی الان دیگه هیچیش بزام مهم نیست اصلا نخوره اصلا لاغر بشه اصلا بمیره به جهنم دیگه خستم

چیکارکنم اخه خیلی حرصم میده . ولی الان دیگه هیچیش بزام مهم نیست اصلا نخوره اصلا لاغر بشه اصلا بمیره ...

چون تازه زایمان داشتین اعصابتون ضعیف شده

منم همینطوری شده بودم ولی زاچ بودم نوزادم و بغل میکردم با پسرم فوتبال بازی میکردم

هم تخلیه انرژی نشدم هم پسرم حسادت نمیکرد

دقیقا همینطوریه پسر منم جاهای شلوغ بیشتر اذیت میکنه ببرش توی اتاق با بازی بهش یکم غذا بده منم همین ...

بردمش اتاق باگوشی بهش غذا میدم ولی نخورد هی گریه کرد منم حرصم درآمد خفش کردم بابام اومد دعوا کرد بعدش دعوامون شدت گرفت کل خانواده بهم ریخت الان داشتم میگفتم خدایا به هیچکس ازاین بچه که من دارم نده گناه دارن بخدا