2777
2789
بردمش اتاق باگوشی بهش غذا میدم ولی نخورد هی گریه کرد منم حرصم درآمد خفش کردم بابام اومد دعوا کرد بعد ...

اون چون بچه جدید اومده حسادت میکنه و میریزه توی خودش

خیلی حواستون بهش باشه

مقصر ماییم بچه ها تقصیری ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوزادتون الان چند وقتشه؟

دو ماهشه

اینکه میگم به دخترتون توجه کنین واسه اینه که من بچهبودم دقیقا همین اتفاقها واسه منم افتاد 

خواهرم به دنیا اومد من سه سالم بود و مامانم خیلی باهام بدرفتاری میکردن باعث شد که از بیست و چهارسالگی داروهای اعصاب و روان استفاده کنم و بدون قرص هیچ جوره معدم حتی اب قبول نمیکنه

مثلا چیکار میکردن؟ میشه کمکم کنی من اون رفتارارو نداشته باشم دیگه؟

ببینین وقتی یه بچه جدید میاد ناخوداگاه نگاهها از بچه قبلی برداشته میشه میره روی بچه جدید و بچه قبلی احساس طرد شدن بهش دست میده

شاید الان به روی خودش نیاره که این خیلی بدتره در بزرگسالی این چیزا خودش و نشون میده با بیماریهای روانیه مختلف

همش به من میگفتن تو بزرگ شدی زشته گریه کنی

تو بزرگ شدی به مامانت کمک کن 

تو بزرگ شدی قهرنکن و .....

من همش سه سال بزرگتر بودم نذاشتن بچگی کنم نذاشتن از بچه گیم لذت ببرم

من میومدم ناز کنم بچه بودم هیچکس دیگه نازمو نمیکشید

منم اشتهام کور شده بود هیچی از گلوم پایین نمیرفت تا اینکه توی ده سالگی فهمیدن دستگاه گوارشم عصبی شده چون خیلی جوش زده بودم و توی خودم ریخته بودم

بازم مامانم پیگیر نشدن تا اینکه هفده سالم که شد من قدم صد و شصت و پنج بود وزنم سی و هشت کیلو و به شدت لاغر بودم

همشم بچه بودم کتکم میزدن که غذا بخورم هیچکس منو درک نمیکرد و نمیفهمید مشکل دارم و گرنه منم بدم نمیومد غذا بخورم

الانم ترجیح میدم گریه کنم تا اینکه سر بچم داد بزنم که چرا غذا نمیخوره

با اینکه دخترم تازه به دنیا اومده هرکس میاد اصلا اجازه نمیدم اول بیان سمت دخترم

اول باید برن سمت پسرم با اون بازی کنن

وقتی هم که میان سمت دخترم من پسرم و میبرم یا توی اشپزخونه یا توی آتاق باهاش بازی میکنم و سرشو گرم میکنم که نبینه ناراحت بشه

اره عزیزم هیچ چیزی بی دلیل نیست باید همه چیز ریشه یابی بشه منم واسه همین اینجام

شرمنده پیام وحذف کردم خاستم تویه تاپیک دیگه پیام بزارم نمیدونم چرااومدم تاتاپیک شما یه تاپیگ بودگف بچهابچم ومسخره میکنن پنطکرم این بوداون بچهاتوخانوادخ بی ادبی بزرگ شدن