یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
من ۳۴ هفته ام ،۳۱ هفته رفتم سونو و وزن جنین ۲۲۰۰ بود ،قصدم طبیعی بود و لی الان دو دل شدم ،میترسم وزن ...
من ب اختیار سز نشدم. تموم دردهای طبیعی کشیدم بعد اورژانسی سز شدم. اورژانسی هم اصلا معلوم نیست چیکار میکنن. منک خیلی بد عملم کرد. طوریکه چسبندگی شدید گرفتم
من ۳۴ هفته ام ،۳۱ هفته رفتم سونو و وزن جنین ۲۲۰۰ بود ،قصدم طبیعی بود و لی الان دو دل شدم ،میترسم وزن ...
نه عزیزم بنظرم حتما سزارین کن من ۳۱هفته و ۴روز وزن جنین ۱۸۵۰بود سزارین کردم ۳۸هفته ۳۱۰۰بدنیا اومد بعدم فک کنم هنوز درد طبیعی رو نکشیدی و خبر نداری چی ب چیه ک طبیعی و انتخاب کردی