2777
2789

خانوما من الان یه هفته س که عروسی کردم رفتم خونه خودم که یه سال و نیم و عقد بودم بعد عروسی کردم ولی الان احتمال زیاد باردار باشم ینی دو هفته قبل از عروسی ببخشید که میگم شرمندم رابطه داشتم که احتمال میدم از همون موقع باردار شده باشم با اینکه جلوگیری طبیعی داشتیم خودمون ولی ب نظر شما چیکار کنم دلم نمیاد سقط کنم آخه ما رسم دستمال خونی داریم من و همسرم یه دستمال خونی دادیم ب خانواده ی من ولی چیکار کنم برگه سونوگرافی اینا رو چی کنم اگه باردار باشم ؟ب نظرتون دکتر قبول می‌کنه  برگه اصلی رو بده ب من و یکی دیگ بده که بچه مثلا ده روزشه ؟ پریودم الان چهار روزه عقب افتاده امروز دو سه قطره لکه بینی داشتم سرگیجه و حالت تهوع کمی هم دارم شکمم یکم باد کرده پایین شکمم تو رو خدا راهنمایی کنید حالم خوب نیست 😔 ، نمیشه خودم کپی رنگی بگیرم از برگه های آزمایش ولی روز بچه رو تغییر بدم که مثلا بنویسم ده روزشع جای سه چهار هفته ش ؟

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرتون دکتر قبول می‌کنه شرایطم رو بهش بگم یه برگه دیگ میده که مثلا بگه از اون شب عروسی باردار شدم ن قبل عروسی ؟

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

چرا یکی که فتوشاپ بلد باشه میتونه برات درستش کنه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

مگه برگه رو کی میخواد ببینه

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.
زندگی خودتو و شوهرها به بقیه چه

اره عزیزم ولی بقیه دخالت میکنن 😔😔