2777
2789

من ویتر رستورانم برعکس  ذهنیت همه ک میگن مشتری با ویتر بد رفتار میکنه اکثرشون خیلی هم خوب وباشخصیت کارمو خیلی دوست دارم ولی از دست ی سری همکارام ..

ی پسره هست سرپرستمونه اوایل چون حس خوبی بم نمیداد باهاش جدی برخورد میکردم 

میدیدم خیلی بدخلقه همش الکی کار میده ی رفتارای بدی میکنه باهام گفتم چرا خودمو اذیت کنم منم مثل بقیه باهاش راحت باشم رفتار من مثل بقیه باهاش شد ولی رفتار اون نه..

انگاری از من خوشش میاد یاحالا کلا هوله

من قدو قوارم کوچیکه این صدام میکنه جوجه و اخی بچه ای فلاان گفتم شوخی میکنه دیگه ولش 

ولی امروز داشتم جدی حرف میزدم باهاش یهو دیدم میگه ابروهاتو تازه برداشتی منم الکی گفتم ن گف چرا دیگه مشخصه گفتم چیه ارایشگری ؟

بعد قبلشم دستامو گفت ببینم انگشاتو اخی چ کوچولو و فلان

خیلی اذیت شدم شاید برای خیلیا مهم نباشه ولی من بدم میاد از این رفتارش 

چون فقط همکاریم پررو شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی محل کن

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
ازاول اشتباه کردی  هم جدی رفتار کردنتو ادامه بده  و هم اینک محکم بهش بگو من از این طرز ر ...

تو جمع نمیگه وقتی چندتاز دوستامون هستن یا تنهایی

کلا محیط اونجا اینجوریه همه باهم اوکین از اولم جدی بودم کلی اذیتم میکرد چون سرپرسته حرفش برو داره 

مشکل از شماست خانم، شما این اجازه رو به این آقا دادید که راحت بیاد در مورد این چیزا که هیچ ارتباطی بهش نداره نظر بده. تا زمانی که شما اینطوری ساده لوحانه رفتار میکنید همیشه چنین مشکلاتی خواهید داشت.

کاربر آقا. زنان به پای هر مذکری نمی مانند ولی برای یک مرد چه کارها که نمی‌کنند.
شاید ازت خوشش میاد :/

اون که معلومه یهو بهم خیره میشه دارم کار میکنم و..

بعد ویتر کلا دونفریم امروز داشتیم کار میکردیم من گفتم وای خسته شدم گفت برو بشین جوجه تو نحیفی 

اون یکی همکارم از من کوچیکتره ولی ماشالله خیلی بلنده بش برخورد گفت اون بشینه من کار کنم حمال گیر اوردی گفت اخه دست اونو دست تورو تو شبیه مردایی

خیلی بدشد بین من و اونم بهم زد ی کاری کرد دختره از من بدش بیاد حسودی کنه

مشکل از شماست خانم، شما این اجازه رو به این آقا دادید که راحت بیاد در مورد این چیزا که هیچ ارتباطی ب ...

چه قضاوت بی جایی 

من اصلا همچین اجازه ای ندادم حتی اسمش هم برعکس همه ی همکارام صدا نمیکنم 

ی جوری میگی مشکل ازشماست انگار اونجا بودی

بدتر ازتو اونی ک حرف چرتتو لایک کرده

🧐😂یه درس حسابی بهش بده .ولی یه ‌کاری کن فقط حد خودشو بدونه .مرز تایین کن از اینکارا دیگ ...داشتم ت ...

چجوری بودم مثلا؟😂😂

خب اخه یهو جدی رفتار کنم خیلی اذیت میکنه اگه بین حالت پررو بودن و اذیت کردنش ی راهو مجبور انتخاب کنم همون ترجیح میدم پررو باهام باشه چون روازای قبلش اشکمو دراورده بود 

اون که معلومه یهو بهم خیره میشه دارم کار میکنم و.. بعد ویتر کلا دونفریم امروز داشتیم کار میکردیم من ...

خب پس هول نیس 

فقط رو ت کراش زدی

اگ اهل رابطه ای ب نظرم روش فک کن 

البته قشنگ بشناسش بعد

اخه ت دوستام از این موردا دیدم 

الان نامزدن

دانه ای بیچاره بودم زیر خاک   دانه را دوردانه کردی عاقبت