2777
2789
عنوان

نامزدم قهر کرده باهام

383 بازدید | 17 پست

موضوع اینه که دختر عموی من رفته بانامزد من از پیش خودش گفته ک اره شوهرت قبلا منو میخواسته و این حرفا حسابی ناراحتش کرده درصورتی ک اصل قضیه اینکه قبلا قدیما میگفتن من و این دختر عموم باید باهم ازدواج کنیم اینا همون رسم های قدیمی ک خانواده دارن و خودتون بهتر میدونین و درواقع اصلا هیچ حسی به اون نداشتم تو هیچ زمانی به این خانم و مطمئنا قصدش خراب کردن زندگی منو داشتن ک این حرفارو زدن حالا هرچی توضیح میدم به نامزدم هیچ فایده ای نداره از همین جا میگم خدا لعنتش کنه فقط میخوان زندگیم رو بهم بزنن

حالا نمیدونم چیکار کنم فقط دوس دارم دخترره رو خفش کنم خدا ازش نگذره

گفته که گفته نامزدت باید حرفت باور کنه بهش بگو اگه چیزی بود که میگفتم ترسی ندارم ..میتونی روبروشون کنی 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیفهمم چرا بخاطر این دختره خودتو ب اب و اتیش میزنی من تایپکای قبلیتو خوندم این خانم دیگه زیادی د ...

الان قهرش ب خاطر حرفا این دخترع ی اشغاله ک میخواد زندگیمو نابود کنه وگرنع ما مشکلی نداشتیم باهم

ببین به نامزدت بگو من ثابت میکنم که تو رو دوست دارم و به اون دختر عموم هیچ حسی ندارم 

اگه گفت چطوری بهش بگو بیا با هم بریم پیش همون دختر عموم و  من جلوی روش بهش میگم هیچ وقت  و هرگز و تا این لحظه من به جز خانمم هیچکسیو نه دوست داشتم و نه میخواستم و بگو اشتباه کردی اومدی پیش نامزدم همچین حرفای پوچیو زدی من هیچ وقت تورو نمیخواستم و دوستت هم نداشتم و  همه ی این حرفارو جلوی روی خوده نامزدت به دختر عموت بگو و آخرشم بگو امیدوارم دیگه تو زندگی ما دخالت نکنی ممنون و با احترام هم بگو 

من بودم زنگ میزدم عموم میگفتم در دهن دخترتو ببند تا براش نبستم🤌

امشب حتما باید برم ببینم چه گوهی خورده واقعا اعصاب منو نامزدمو به هم زده اصلا یکاری کرده جواب تلفنم نمیده نامزدم در  این حد دختره آشغال

ببین به نامزدت بگو من ثابت میکنم که تو رو دوست دارم و به اون دختر عموم هیچ حسی ندارم  اگه گفت ...

امشب میبرمش خونه عموم اینا ببینم چی گفته حتما اینکارو میکنم از یک جا باید این حرفا تموم شه