2777
2789
عنوان

زل زدن شوهرم به خواهرم بعد جداییش

597 بازدید | 26 پست

دوستان آبجی من جداشده بعد سرکار میره به شوهرم ۱۰۰تومن پول داده که استفاده کنه درقبال شوهرم بهش هرماه ۵تومن میده

وضع مالی ما خوبه

حالا شوهر من به من میگه به خواهرت بگو سر کار نره من اون ۵ تومن و کنم ۷ تومن

آخه خواهرم از صبح تاشب سرکار حقوقش ۲تومنع

خیلی خوشحالم ها شوهرم شعور داره اینجوری میگه ولی از یه ور ی حس بد گرفتم آخه ب شوهر من چ خواهرم سرکار میره یا ن  که میگه خوشم نمیاد چیه آخه زن سرکار بره 

بعد خواهرم خیلی خوشگله و تو خونه مامانم رفته بودیم همش نگاش می‌کرد  چن بار دیدم همش زل زده نگاه من و دیده زود اونور و نگاه کرده ب آبجیم ببینید من اعتماد دارم ها ولی نحوه رفتارش و خوشم نیومد چون قبلا ک متاهل بود اینجور نبود شوهرم الان محبت بیش از حد میکنه منم دوسدارم صمیمی باشه ولی نمیخام پشتش قصدی باشه از سمت شوهرم

و بعد گفتم خواستگار داره خواهرم ایشالا که شوهرایندش دیگه خوب باشه  شوهرم میگه شوهر میخاد چیکار ازدواج نکنه چرا عجله میکنه  بنظرتون حساس شدم ؟یا رفتار همسرم مشکوکه ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقب باش تا ازدواج کنه خواهرت سر کارشم بهش حرفی نزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

به هیچ عنوان قبول نکن شوهرت پول اضافه بهش بده 

بزار خودش بره سرکار خودشو جمع و جور کنه 

هم پول در میاره هم اونجا معاشرت داره با مردم 

هم اینکه از این لطفای زیادی شوهرت بوی خوبی نمیاد 

الان میشه دو تومن پس فردا خیلی چیزای بیشتری میشه 

لطفا اعتماد نکن ، بخدا الان به چشاتم نمیشه اعتماد کنی

خدایا شکرت زیاد❤