2777
2789
عنوان

بتای ۳۳ روز بعداز موعد پریودی

413 بازدید | 22 پست

سلام دیروز آزمایش بارداری دادم میشد ۱ روز تاخیر و روز ۳۴ سیکلم بتام ۳۳ بود و نگفت مثبت یا منفی فقط گفت ببر پیش پزشکت.الان استرس دارم بتام خیلی کمه تا شنبه باید صبر کنم و برم پیش دکترم.

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

توروخدا بگید بتا خیلی پایینه یعنی اینبار باردار نیسم درد پریود خیلی دارم یعنی هی میگیره ول میکنه و هیچ علائمی دیگه ای ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نرو صبرکن شنبه تکرار کن اگه دوبرابرشده بود ک هیچی مبارکه و اگه نه که دکتر ی فکری برات میکنه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
توروخدا بگید بتا خیلی پایینه یعنی اینبار باردار نیسم درد پریود خیلی دارم یعنی هی میگیره ول میکنه و ه ...

بارداری اما خب عدد یه کم پایینه

شنبه تکرار کن احتمال بالا رفتنش هست

استرس هم دور کن از خودت اگه میخوای بارداری خوبی داشته باشی

الان نرو صبرکن شنبه تکرار کن اگه دوبرابرشده بود ک هیچی مبارکه و اگه نه که دکتر ی فکری برات میکنه

وای خدایا...برام دعا کنید خیلی منتظر بودم فک میکردم بیبیم مثبت باشه دیگه رو ابرام.الان که بتا پایینه چیکار کنم یه موقه پوچ نباش خدانکرده

پریودات خیلی منظم بوده؟ نگران نباش مطمئنم میره بالا

نه منظم نبود ولی هرماه پری میشدم دوماه اخر دوفاستون میخوردم که به محض قطع کردنش یعنی صبح روز سوم پری میشدم

پریودات خیلی منظم بوده؟ نگران نباش مطمئنم میره بالا

انشالله برام دعا کنید خیلی دردسر کشیدم تا باردار بشم الانم که اینجوری ولی هرچی خدا بخواد.الان که داده بهم میسپرم دست خودش.برام دعا کنید

حتی کم رنگم باشه مثبته. بارداری عزیزم مبارک باشه آزمایشتو باید یکم دیر تر میدادی بتا واسه همین پایین ...

خیلی ممنون خداکنه که باشم بعداینهمه انتظار.برام دعا کن خیلی ناراحتم نمیدونم چجوری به شوهرم بگم که زنگ زدم و آزمایشگاه اینو گفت