نونونونوجونونو مدیر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 535 عنوان بتای ۳۳ روز بعداز موعد پریودی | مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 22 پست سلام دیروز آزمایش بارداری دادم میشد ۱ روز تاخیر و روز ۳۴ سیکلم بتام ۳۳ بود و نگفت مثبت یا منفی فقط گفت ببر پیش پزشکت.الان استرس دارم بتام خیلی کمه تا شنبه باید صبر کنم و برم پیش دکترم. 🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤ 1402/08/04 | 12:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5407 نمیخوامنا امیدت کنم ولی من ۲ روز بعد موعد بتام ۱۰۰ بود دکترم گفت پایینهتو ۷ هفتع سقط کردم انشالله که برا تو چیزی نمیشه ولی سعی کن خیلی دل نبندی به بارداریت خیلی سخته تحمل بعدش😭
elen_kh عضویت: 1401/05/18 تعداد پست: 931 خیلی ممنون خداکنه که باشم بعداینهمه انتظار.برام دعا کن خیلی ناراحتم نمیدونم چجوری به شوهرم بگم که زن ... عزیزم نگران نباش انشالله بارداری. مردا از این چیزا سر در نمیارن جواب آزمایشو ببر نشون دکتر بده یا چند روز دیگه تکرارش کن انشالله بتا بالا میره
نونونونوجونونو مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 535 نمیخوامنا امیدت کنم ولی من ۲ روز بعد موعد بتام ۱۰۰ بود دکترم گفت پایینه تو ۷ هفتع سقط کردم ... وای خدایا واقعا ناراحت شدم خیلی برات.اره میدونم سخته ولی سپردم به خدا.هرچی خدا بخواد انشالله که شماهم زود باردار میشی برای منم دعا کن که چیزی نباشه 🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 34812 انشالله برام دعا کنید خیلی دردسر کشیدم تا باردار بشم الانم که اینجوری ولی هرچی خدا بخواد.الان که داد ... آفرین بهترین کار توکل بر خداستمنم مطمئنم که شما زود رفتی آزمایش با توجه به منظم نبودن پریودتونانشاالله که یه بارداری سالم و راحت داشته باشید به سلامتی هم زایمان کنیددلم براتون روشنه همه چیز رو به راهه
نونونونوجونونو مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 535 عزیزم نگران نباش انشالله بارداری. مردا از این چیزا سر در نمیارن جواب آزمایشو ببر نشون دکتر بده یا چن ... انشالله ممنون از اینکه جواب دادی با پیامت امیدوار شدم حاجت رواشی انشالله 🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤
دختر_اقیانوس عضویت: 1400/05/10 تعداد پست: 5407 وای خدایا واقعا ناراحت شدم خیلی برات.اره میدونم سخته ولی سپردم به خدا.هرچی خدا بخواد انشالله که شماه ... ممنون عزیزم❤️سعی کن استرس نداشته باشی یه هفته دیگ دوباره تکرار کن ازمایشتو به امید خدا که درسته
نونونونوجونونو مدیر استارتر عضویت: 1402/02/04 تعداد پست: 535 آفرین بهترین کار توکل بر خداست منم مطمئنم که شما زود رفتی آزمایش با توجه به منظم نبودن پریودتون ان ... قربونت برم عزیزم.انشالله 😭😭ممنون که جواب دادی انشالله که هرچی از خدا میخوای بهت بده.دلگرم شدم با پیام هاتون. 🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤
norieh عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 34812 قربونت برم عزیزم.انشالله 😭😭ممنون که جواب دادی انشالله که هرچی از خدا میخوای بهت بده.دلگرم شدم با پ ... خواهش میکنم گلمفقط به خودت استرس وارد نکن بدترین چیز تو بارداری استرسهبه حق جدم بارداری خوبی داشته باشی🌱