2777
2789
عنوان

بتای ۳۳ روز بعداز موعد پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 22 پست
خیلی ممنون خداکنه که باشم بعداینهمه انتظار.برام دعا کن خیلی ناراحتم نمیدونم چجوری به شوهرم بگم که زن ...

عزیزم نگران نباش انشالله بارداری. مردا از این چیزا سر در نمیارن جواب آزمایشو ببر نشون دکتر بده یا چند روز دیگه تکرارش کن انشالله بتا بالا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیخوام‌نا امیدت کنم ولی من ۲ روز بعد موعد بتام ۱۰۰ بود دکترم گفت پایینه تو ۷ هفتع سقط کردم  ...

وای خدایا واقعا ناراحت شدم خیلی برات.اره میدونم سخته ولی سپردم به خدا.هرچی خدا بخواد انشالله که شماهم زود باردار میشی برای منم دعا کن که چیزی نباشه

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

انشالله برام دعا کنید خیلی دردسر کشیدم تا باردار بشم الانم که اینجوری ولی هرچی خدا بخواد.الان که داد ...

آفرین بهترین کار توکل بر خداست

منم مطمئنم که شما زود رفتی آزمایش با توجه به منظم نبودن پریودتون

انشاالله که یه بارداری سالم و راحت داشته باشید به سلامتی هم زایمان کنید

دلم براتون روشنه همه چیز رو به راهه

عزیزم نگران نباش انشالله بارداری. مردا از این چیزا سر در نمیارن جواب آزمایشو ببر نشون دکتر بده یا چن ...

انشالله ممنون از اینکه جواب دادی با پیامت امیدوار شدم حاجت رواشی انشالله

وای خدایا واقعا ناراحت شدم خیلی برات.اره میدونم سخته ولی سپردم به خدا.هرچی خدا بخواد انشالله که شماه ...

ممنون عزیزم❤️

سعی کن استرس نداشته باشی یه هفته دیگ دوباره تکرار کن ازمایشتو به امید خدا که درسته

آفرین بهترین کار توکل بر خداست منم مطمئنم که شما زود رفتی آزمایش با توجه به منظم نبودن پریودتون ان ...

قربونت برم عزیزم.انشالله 😭😭ممنون که جواب دادی انشالله که هرچی از خدا میخوای بهت بده.دلگرم شدم با پیام هاتون.

قربونت برم عزیزم.انشالله 😭😭ممنون که جواب دادی انشالله که هرچی از خدا میخوای بهت بده.دلگرم شدم با پ ...

خواهش میکنم گلم

فقط به خودت استرس وارد نکن بدترین چیز تو بارداری استرسه

به حق جدم بارداری خوبی داشته باشی🌱