2777
2789
عنوان

بنظرتون پیام بدم بهش🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 81 پست
زندگیتو نجات دادی و خلاص شدی میدونم سخته ولی دیگه بهش فکر نکن با دریغ کردن خودت ازش کمک بیشتری میکنی ...

مطمئنم عوض نمیشه از بچگی میخوره و میکشه🥲 خیلی سختی کشیده تو زندگیش بخدا جیگرم براش کبابه همش دوست دارم برم پیام بدم بهش ولی جلو خودمو میگیرم💔

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
😐😐💔 عجیبه کارش  بگو دوست ندارم رو عکسام فی ...لتر بندازی همینجوری خوشگلم ببین واکنشش چیه

ببین فی. لتر نمیندازه فی. لتری ک چهره رو تغییر بده نه یجورایی افکت میده ب عکس

ولی ارایشم میکنه با این برنامه ها ک دستی ارایش میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فی. لتر نمیندازه فی. لتری ک چهره رو تغییر بده نه یجورایی افکت میده ب عکس ولی ارایشم میکنه با ا ...

🥲😂 چیکارش داری بنده خدارو 

همینکه وقت میذاره رو عکست یعنی براش مهمی 

خندم گرف از این کارش😂

زندگی همیشه همینقدر سخت بوده بیخیال:)      غربت کسی نباش که تورا وطن دیده❤درد از نهاد آدمیت است☺
🥲😂 چیکارش داری بنده خدارو  همینکه وقت میذاره رو عکست یعنی براش مهمی  خندم گرف از این ک ...

بعد جالبه خودم فیل. تر اسنپ چت اینا میندازم بدش میاد میگه نکن🤣موندم تو کارش

بعد جالبه خودم فیل. تر اسنپ چت اینا میندازم بدش میاد میگه نکن🤣موندم تو کارش

😂😂 خیلی باحاله وای

مطمئنم عوض نمیشه از بچگی میخوره و میکشه🥲 خیلی سختی کشیده تو زندگیش بخدا جیگرم براش کبابه همش دوست د ...

نه نکن قرار نیس تو پا سوزش بشی عزیزم ولش کن از دوز دوسش داشته باشی خیلی بهتره بزار اونم یه عذاب وجدان ب بهش اضافه نشه ک زندگیتو خراب کرده

نه نکن قرار نیس تو پا سوزش بشی عزیزم ولش کن از دوز دوسش داشته باشی خیلی بهتره بزار اونم یه عذاب وجدا ...

وی همش میگف عذاب وجدان دارم/: 

یعنی فراموش میکنه میره با یکی دیگ؟🥲💔

حالا یچیزی پارتنر من یه مرضی داره هر عکسی از خودم میزارم میبره ارایشش میکنه این بده؟ نمیدونم احساس م ...

حالا منم این حرکتو میزدم حوصلم سر میره میشینم عکسارو درست میکنم میبینم اونجوری قشنگ ترن میفرستم براش😅😅😅شاید اونم هدفش اینه

وی همش میگف عذاب وجدان دارم/:  یعنی فراموش میکنه میره با یکی دیگ؟🥲💔

نه بابا با کی بره دیوونه ای کی میاد با همچین ادمی (منظور بدی ندارم بالاخره هر ادمی ویژگی خوب و بد داره من راجب نامزد خودمم میگم هرکسی با این شرایط حاضر نیس باشه کنارش) جز کسی ک عاشقش باشه بعدشم

عشق الکی نیس ک صدنفر عاشق یکی بشن ک 

تو عاشقش بودی تکرار هم نمیشی:) 

حالا منم این حرکتو میزدم حوصلم سر میره میشینم عکسارو درست میکنم میبینم اونجوری قشنگ ترن میفرستم براش ...

عه شاید ولی منو یکم ترسوند ازینکه منو اینجوری ک هستم دوست نداره

الان اینی ک ادیت زده بود خیلی فرق کرده بودم بهش گفتم بزار خودم برم یکم ادیت کنم 

ادیت کردم فرستادم گفتم اینو بزارم؟ گف بزار 

دیگه نمیدونم ناراحت شد یا واقعا خوب شد از نظرش، 😂

نه بابا با کی بره دیوونه ای کی میاد با همچین ادمی (منظور بدی ندارم بالاخره هر ادمی ویژگی خوب و بد دا ...

🥲🥲هق

عه شاید ولی منو یکم ترسوند ازینکه منو اینجوری ک هستم دوست نداره الان اینی ک ادیت زده بود خیلی فرق ک ...

اگه اسنپ چت نمیگفت نزار جای ناراحتدشدن داشت ولی بهت گفته فی لتر ننداز یعنی همینجوری هستی خوبی